Рецепт Чахохбілі в мультиварці фото

Чахохбілі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - вельми простий рецепт чахохбілі в мультиварці. Як виявилося, приготувати це смачне грузинське блюдо в мультиварці дуже легко, а виходить воно дивно смачним.

Опис приготування:

Ароматне, соковите, апетитне - це ті епітети, які найкраще опишуть наше блюдо. Простий рецепт приготування чахохбілі в мультиварці мене зацікавив відразу ж, як тільки я натрапила на нього десь в інтернеті. Прочитала, дещо змінила на свій розсуд, приготувала - вийшло супер! Тепер ділюся своїм рецептом чахохбілі в мультиварці з вами. Домашнім блюдо дуже сподобалося, сподіваюся що сподобається і вам Удачі!

  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Томатна паста - 100 грам
  • Лимонний сік - 30 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець (горошок) - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Braai - 30 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Петрушка - 20 грам
  • Базилік - 20 грам
чахохбілі в мультиварці - фото крок 1
1. Курку промиємо під холодною водою, чистим, видаляємо непотрібні прожилки, шкіру і пір'я. Після чого розрізаємо курку на порційні шматки невеликого розміру.
чахохбілі в мультиварці - фото крок 2
2. Включаємо мультиварку, режим «Випічка», час 30 хвилин. Виливаємо масло, даємо йому прогрітися, після чого викладаємо курку. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків.
чахохбілі в мультиварці - фото крок 3
3. Поки готується м'ясо, ми чистимо і моєму цибулю. Після чого нарізаємо його півкільцями. Після того, як курку обсмажити з усіх боків, Додаємо до неї цибулю. Все добре періодично помішувати.
чахохбілі в мультиварці - фото крок 4
4. Часник чистим, дрібно нарізаємо. Викладаємо в мультиварку. Також додаємо перець, сіль, спеції, видавлюємо лимонний сік, додаємо томатну пасту і виливаємо воду.
чахохбілі в мультиварці - фото крок 5
5. Включаємо режим «Гасіння», час 50 хвилин. Все закриваємо кришкою і залишаємо готуватися. В цей час шаткуємо зелень і додаємо її за 5 хвилин до закінчення готовності, м'ясо вийде більш ароматним, а смак насиченим.
чахохбілі в мультиварці - фото крок 6
6. Наше блюдо готово. Викладаємо на тарілки, вибираємо гарнір, який вам більше до смаку. Смачного!

Схожі рецепти