Чахохбілі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - вельми простий рецепт чахохбілі в мультиварці. Як виявилося, приготувати це смачне грузинське блюдо в мультиварці дуже легко, а виходить воно дивно смачним.
Ароматне, соковите, апетитне - це ті епітети, які найкраще опишуть наше блюдо. Простий рецепт приготування чахохбілі в мультиварці мене зацікавив відразу ж, як тільки я натрапила на нього десь в інтернеті. Прочитала, дещо змінила на свій розсуд, приготувала - вийшло супер! Тепер ділюся своїм рецептом чахохбілі в мультиварці з вами. Домашнім блюдо дуже сподобалося, сподіваюся що сподобається і вам Удачі!
- Курка - 1, 5 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Томатна паста - 100 грам
- Лимонний сік - 30 грам
- Часник - 3 зубчики
- Перець (горошок) - 1 За смаком
- Рослинна олія - 100 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Вода - 600 мілілітрів
- Braai - 30 грам
- Кріп - 20 грам
- Петрушка - 20 грам
- Базилік - 20 грам
1. Курку промиємо під холодною водою, чистим, видаляємо непотрібні прожилки, шкіру і пір'я. Після чого розрізаємо курку на порційні шматки невеликого розміру.
2. Включаємо мультиварку, режим «Випічка», час 30 хвилин. Виливаємо масло, даємо йому прогрітися, після чого викладаємо курку. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків.
3. Поки готується м'ясо, ми чистимо і моєму цибулю. Після чого нарізаємо його півкільцями. Після того, як курку обсмажити з усіх боків, Додаємо до неї цибулю. Все добре періодично помішувати.
4. Часник чистим, дрібно нарізаємо. Викладаємо в мультиварку. Також додаємо перець, сіль, спеції, видавлюємо лимонний сік, додаємо томатну пасту і виливаємо воду.
5. Включаємо режим «Гасіння», час 50 хвилин. Все закриваємо кришкою і залишаємо готуватися. В цей час шаткуємо зелень і додаємо її за 5 хвилин до закінчення готовності, м'ясо вийде більш ароматним, а смак насиченим.
6. Наше блюдо готово. Викладаємо на тарілки, вибираємо гарнір, який вам більше до смаку. Смачного!