Рецепт Canaxi (рецепт з фото) фото

Canaxi (рецепт з фото)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Чанахи - це гаряча страва грузинської кухні, яке спочатку готувалося тільки з баранини з овочами в глиняних горщиках. Є кілька основних правил його створення, давайте з ними ознайомимося.

Опис приготування:

Природно, ми не зможемо запекти це гаряче блюдо, як це робили раніше, в печі. Але, принаймні, потрібно вибрати відповідні овочі і спеції. Аромат буде просто приголомшливий, а всі інгредієнти вийдуть м'якими і соковитими. Прочитайте про те, як приготувати чанахи. Рецепт з фото вам в цьому допоможе.

  • Баранина - 500 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Баклажан - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
  • Картопля - 3-4 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Помідор - 3-4 штук
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 1
Баклажани крупно наріжте. Обсипте їх сіллю і перемішайте. Потім промийте. Так піде їх гіркоту.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 2
Очищені цибулини наріжте півкільцями.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 3
З перцю видаліть насіння, перетинки і плодоніжки. Плоди наріжте великими квадратиками.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 4
Промитий і очищений картопля наріжте великими часточками.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 5
М'ясо нарубати середники шматочками.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 6
Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте на ньому баклажани.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 7
Окремо злегка обсмажте перець.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 8
Потім смажте картоплю до рум'яної скоринки.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 9
Після пассеруйте цибулю в олії до м'якості.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 10
А потім обсмажте м'ясо до красивої скоринки.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 11
Тепер перекладайте інгредієнти в горщики, вистачить на 4 штуки. Першим шаром укладіть м'ясо. Додати сіль его.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 12
Далі викладіть цибулю і шматочок вершкового масла.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 13
Потім викладіть баклажани, картопля і ще шматочок масла.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 14
Потім - шар перцю і помідори часточками.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 15
Зверху засипте сіль і приправи. Наріжте зелень і часник.
Canaxi (рецепт з фото) - фото крок 16
Готуйте чанахи в духовці протягом 1, 5 годин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти