Бутерброди з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю сир Моцарелла. Тому намагаюся використовувати його в багатьох стравах. Бутерброди з моцарелою - це можливість насолодитися чистим смаком сиру! Шпинат і помідори тільки доповнюють його. Приступимо.
Сир Моцарелла - один з улюблених в Італії, хоча складно уявити, який сир вони не люблять. У поєднанні з помідорами, в розрізі бутерброд з моцарелою схожий на італійський прапор між двома скибочками хліба. Дуже символічно, я думаю. Смачний і ситний бутерброд з моцарелою вам обов'язково сподобається. НЕ lenitesy, робіть красивими і різноманітними навіть такі прості закуски, як бутерброди.
- Хліб - 2 скибочки
- Часник - 1 зубчик
- Листя базиліка - 2 штуки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Помідор - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сир Моцарелла - 50 грам
Скибочки хліба краще обсмажити, в тостері або на сковороді. Зубчик часнику почистіть і порубаєте дрібно. Викладіть на хліб і полийте бальзамічним оцтом.
Зверху часнику покладіть кружальця помідора і скибочки моцарели. Нарвіть листя базиліка і посипте моцарелу ними.
Інший скибочку хліба полийте оливковою олією.
Накрийте їм бутерброд з моцарелою. Ось все і вийшло!