Рецепт Бутерброд з чіабатти фото

Бутерброд з чіабатти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Бекон , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Такий смачний бутерброд з чібатти, яєць, бекону і моцарели можна приготувати на сніданок або полуденок. Мінімум зусиль і часу, і ситний сніданок готовий! Готуємо без майонезу. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Розповім вам рецепт, як приготувати бутерброд з чіабатти. Чому я в ньому не використовую ніякого соусу? Омлет з додаванням води виходить дуже соковитим. Моцарелла при зіткненні з гарячим омлетом розплавляється. Соковитості також додає свіжий огірочок і зелень. Спробуємо?

  • Чіабатта - 380 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 штука
  • Моцарелла - 100 грам
  • Бекон - 4 скибочки (копчено-варена)
  • Лист салату - 2-3 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Петрушка - 4 штуки
  • Цибуля зелена - 1-2 штук
  • Вода - 1/2 склянки
бутерброд з чіабатти - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Зелень і овочі вимийте, обсушити. Моцареллу наріжте на тонкі скибочки.
бутерброд з чіабатти - фото крок 2
Яйця, сіль і перець збийте до однорідності, влийте воду, збийте.
бутерброд з чіабатти - фото крок 3
На сковороді розігрійте масло, вилийте яєчну суміш. Розподіліть її по всій сковороді, готуйте протягом 2 хвилин до повної прожарювання.
бутерброд з чіабатти - фото крок 4
Наріжте Чіабато 2-3 частини, потім ще вздовж на 2 половинки. На нижню частину покладіть лист салату, зверху гарячий омлет і моцарелу.
бутерброд з чіабатти - фото крок 5
Потім скибочки бекону, гуртки огірка. Додати сіль, додайте подрібнені петрушку і зелену цибулю.
бутерброд з чіабатти - фото крок 6
Накрийте другою половинкою чіабатти. Смачного!

Схожі рецепти