Бутерброд з чіабатти
(покроковий рецепт з фото)
Такий смачний бутерброд з чібатти, яєць, бекону і моцарели можна приготувати на сніданок або полуденок. Мінімум зусиль і часу, і ситний сніданок готовий! Готуємо без майонезу. Пригощайтеся!
Розповім вам рецепт, як приготувати бутерброд з чіабатти. Чому я в ньому не використовую ніякого соусу? Омлет з додаванням води виходить дуже соковитим. Моцарелла при зіткненні з гарячим омлетом розплавляється. Соковитості також додає свіжий огірочок і зелень. Спробуємо?
- Чіабатта - 380 грам
- Яйце - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - 1 штука
- Моцарелла - 100 грам
- Бекон - 4 скибочки (копчено-варена)
- Лист салату - 2-3 штук
- Огірок - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - 4 штуки
- Цибуля зелена - 1-2 штук
- Вода - 1/2 склянки
Підготуйте необхідні продукти. Зелень і овочі вимийте, обсушити. Моцареллу наріжте на тонкі скибочки.
Яйця, сіль і перець збийте до однорідності, влийте воду, збийте.
На сковороді розігрійте масло, вилийте яєчну суміш. Розподіліть її по всій сковороді, готуйте протягом 2 хвилин до повної прожарювання.
Наріжте Чіабато 2-3 частини, потім ще вздовж на 2 половинки. На нижню частину покладіть лист салату, зверху гарячий омлет і моцарелу.
Потім скибочки бекону, гуртки огірка. Додати сіль, додайте подрібнені петрушку і зелену цибулю.
Накрийте другою половинкою чіабатти. Смачного!