Рецепт Буряковий салат фото

Буряковий салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Найлегший і найшвидший спосіб приготування бурякового салату - в цьому рецепті. Мінімум інгредієнтів і багато користі!

Опис приготування:

Як відомо, буряковий салат корисний всім - і дорослим і дітям. На свята ми завжди із задоволенням готуємо різні салати з буряка з різними складовими - адже вона така яскрава! А ось в будні дні зовсім не хочеться довго стирчати на кухні і возитися з салатами. Тому ми часто готуємо звичайний салат з буряка. Приготуйте і ви буряковий салат у цій простому рецептом і зарядитесь порцією вітамінів.

1. Чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями. Поливаємо цибулю оцтом або лимонним соком.

2. Варений буряк почистимо і натремо на крупній тертці.

3. Викладаємо буряк в салатник, солимо і перемішуємо.

4. Поверх буряка викладаємо замаринований цибулю і поливаємо рослинним маслом.

5. Моєму зелень, дрібно нарізаємо і посипаємо салат.

Блюдо готове до подачі.

  • Буряк варена - 3 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оцет 9% або лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Зелену цибулю або зелень петрушки, кропу - 20 грам
Як відомо, буряковий салат корисний всім - і дорослим і дітям. На свята ми завжди із задоволенням готуємо різні салати з буряка з різними складовими - адже вона така яскрава! А ось в будні дні зовсім не хочеться довго стирчати на кухні і возитися з салатами. Тому ми часто готуємо звичайний салат з буряка. Приготуйте і ви буряковий салат у цій простому рецептом і зарядитесь порцією вітамінів.

1. Чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями. Поливаємо цибулю оцтом або лимонним соком.

2. Варений буряк почистимо і натремо на крупній тертці.

3. Викладаємо буряк в салатник, солимо і перемішуємо.

4. Поверх буряка викладаємо замаринований цибулю і поливаємо рослинним маслом.

5. Моєму зелень, дрібно нарізаємо і посипаємо салат.

Блюдо готове до подачі.

Схожі рецепти