Буряковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Найлегший і найшвидший спосіб приготування бурякового салату - в цьому рецепті. Мінімум інгредієнтів і багато користі!
Опис приготування:
Як відомо, буряковий салат корисний всім - і дорослим і дітям. На свята ми завжди із задоволенням готуємо різні салати з буряка з різними складовими - адже вона така яскрава! А ось в будні дні зовсім не хочеться довго стирчати на кухні і возитися з салатами. Тому ми часто готуємо звичайний салат з буряка. Приготуйте і ви буряковий салат у цій простому рецептом і зарядитесь порцією вітамінів.
1. Чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями. Поливаємо цибулю оцтом або лимонним соком.
2. Варений буряк почистимо і натремо на крупній тертці.
3. Викладаємо буряк в салатник, солимо і перемішуємо.
4. Поверх буряка викладаємо замаринований цибулю і поливаємо рослинним маслом.
5. Моєму зелень, дрібно нарізаємо і посипаємо салат.
Блюдо готове до подачі.
- Буряк варена - 3 штуки (середнього розміру)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет 9% або лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Зелену цибулю або зелень петрушки, кропу - 20 грам
1. Чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями. Поливаємо цибулю оцтом або лимонним соком.
2. Варений буряк почистимо і натремо на крупній тертці.
3. Викладаємо буряк в салатник, солимо і перемішуємо.
4. Поверх буряка викладаємо замаринований цибулю і поливаємо рослинним маслом.
5. Моєму зелень, дрібно нарізаємо і посипаємо салат.
Блюдо готове до подачі.