Рецепт Буряк запечена в фользі фото

Буряк запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Буряк , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Буряк запечену у фользі можна використовувати в салати, різотто та інші страви. Зазвичай я відварювала буряк, це досить довго, а цей рецепт мені сподобався, буряк чиститься і запікається у фользі.

Опис приготування:

Буряк запечена в фользі виходить набагато смачніше просто відвареного буряка. Це повноцінний гарнір або подгарніровкі, а також самостійне блюдо для вегетаріанців. Я використовую буряк запечену у фользі для вінегретів та овочевих салатів. Зручно запікати буряк попутно, коли запікаю що-небудь ще, наприклад м'ясо. Успіхів і приємного апетиту!

  • Буряк - 2 штуки
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
буряк запечена в фользі - фото крок 1
Буряк добре помити.
буряк запечена в фользі - фото крок 2
Буряк почистити.
буряк запечена в фользі - фото крок 3
Нарізати буряк кубиками.
буряк запечена в фользі - фото крок 4
Буряк викласти на фольгу і скропити олією і посипати спеціями.
буряк запечена в фользі - фото крок 5
Герметично закрити фольгу і запікати 40-60 хвилин поки буряк не стане м'якою.
буряк запечена в фользі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти