Буряк запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Буряк запечену у фользі можна використовувати в салати, різотто та інші страви. Зазвичай я відварювала буряк, це досить довго, а цей рецепт мені сподобався, буряк чиститься і запікається у фользі.
Буряк запечена в фользі виходить набагато смачніше просто відвареного буряка. Це повноцінний гарнір або подгарніровкі, а також самостійне блюдо для вегетаріанців. Я використовую буряк запечену у фользі для вінегретів та овочевих салатів. Зручно запікати буряк попутно, коли запікаю що-небудь ще, наприклад м'ясо. Успіхів і приємного апетиту!
- Буряк - 2 штуки
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Буряк добре помити.
Буряк почистити.
Нарізати буряк кубиками.
Буряк викласти на фольгу і скропити олією і посипати спеціями.
Герметично закрити фольгу і запікати 40-60 хвилин поки буряк не стане м'якою.
Смачного!