Рецепт Буряк, запечена в духовці фото

Буряк, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Буряк , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Тільки що з грядки принесла буряки і згадала, як одного разу в гостях я спробувала дуже смачна страва, і це була звичайна буряк, запечена в духовці. Я тут же побігла до хазяйки за рецептом.

Опис приготування:

Я обожнюю буряк у всіх її варіаціях: і варену, і навіть сиру зі спеціями. Але подивіться, як приготувати буряк, запечену в духовці. Це найсмачніше, що можна придумати. Таке блюдо можна їсти у вигляді теплого салату або подавати як гарнір до м'яса або риби.

  • Буряк - 3 штуки (невеликі плоди)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
1
Розігрійте духовку до 220 градусів.
2
Ображати бадилля і гарненько промийте буряк, очистіть від шкіри.
3
У ємність поріжте буряк скибочками. Намагайтеся, щоб всі шматочки були однакового розміру, так буряк приготується рівномірно.
4
У ємність до буряка додайте оцет, олія, дрібно нарізаний розмарин, сіль, перець і перемішайте.
5
На деко, застелене пергаментом, викладайте буряк. Надішліть деко в духовку на 20-25 хвилин. Буряк готова, коли легко протикає виделкою.

Схожі рецепти