Запечена буряк
(покроковий рецепт з фото)
Запечена буряк порадує в салатах, на сніданок або гарнір. Запікати буряк набагато зручніше, ніж варити. Можна її приготувати і про запас. У холодильнику така буряк зберігається протягом тижня.
Запечена буряк - корисний і здоровий продукт, який слід приготувати про запас в домашніх умовах. З такою буряка можна приготувати холодний борщ, вінегрет, оселедець під шубою і інші блюда.
- Буряк - 3 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Промийте буряк і обріжте кінчики.
2. Наріжте буряк половинками.
3. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Деко застеліть фольгою і викладіть на фольгу половинки буряка зрізом вниз.
4. Збризніть буряк оливковою олією.
5. Посоліть і поперчіть буряк за смаком.