Рецепт Запечена буряк фото

Запечена буряк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Салати

Запечена буряк порадує в салатах, на сніданок або гарнір. Запікати буряк набагато зручніше, ніж варити. Можна її приготувати і про запас. У холодильнику така буряк зберігається протягом тижня.

Запечена буряк - корисний і здоровий продукт, який слід приготувати про запас в домашніх умовах. З такою буряка можна приготувати холодний борщ, вінегрет, оселедець під шубою і інші блюда.

  • Буряк - 3 штуки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
запечена буряк - фото крок 1
1. Промийте буряк і обріжте кінчики.
запечена буряк - фото крок 2
2. Наріжте буряк половинками.
запечена буряк - фото крок 3
3. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Деко застеліть фольгою і викладіть на фольгу половинки буряка зрізом вниз.
запечена буряк - фото крок 4
4. Збризніть буряк оливковою олією.
запечена буряк - фото крок 5
5. Посоліть і поперчіть буряк за смаком.

Схожі рецепти