Булочки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Все ще з дитинства обожнюють домашню випічку. Ось і я балую своїх домашніх смачною випічкою по вихідним. Сьогодні у нас в меню домашні булочки з м'ясом в духовці.
Такими булочками не гріх і домашніх нагодувати, і друзів пригостити. Стиглі, рум'яний, смачні, ситні й ароматні, вони полонять своїми ароматом і смаком, кого завгодно! Зараз я вам по секрету розповім, як приготувати булочки з м'ясом в духовці.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 11 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- М'ясо - 500 грам (або лівер)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 150 мілілітрів(100 мл. Для тіста, а решта для обсмажування м'яса)
- Куряче яйце - 1 Склянка (тільки для змащення булочок. У тісто яйця не йдуть)
Для приготування булочок (для замісу тіста) я використовую хлібопічку (у мене фірми "панасонік" ). В чашу хлібопічки помістіть дріжджі, цукор, сіль, просіяне борошно, рослинне масло і воду. Встановіть відерце в хлібопічку, включите прилад.
Увімкніть прилад на заміс (у мене це 3 годину 25 хвилин), дочекайтеся готовності тесту.
Отримаємо ось таке прекрасне, еластичне, пишне і приємне тісто.
Поки тісто готується, приготовим начинку. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі.
М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки. Я використовую лівер. Тут у мене трохи свинячого язика і відварна свинина.
Обсмажте м'ясо з цибулею близько 10 хвилин.
Načinku круто.
Дістаньте тісто. Розділіть його на кілька шматочків. Стіл присипте борошном. Кожен шматочок тіста притисніть руками.
Дістаньте тісто. Розділіть його на кілька шматочків. Стіл присипте борошном. Кожен шматочок тіста притисніть руками.
Викладіть в центр кожного коржика м'ясну начинку. Зберіть краю, добре защіпніте їх.
Не відриваючи руку від столу, викачаний Шатіков з начинкою. Отримаємо рівну булочку.
Переложите булочки на лист пергамента. Дайте їм піднятися.
Булочки перед випічкою потрібно змастити збитим яйцем. Я ще люблю посипати їх кунжутом.
Випікаємо булочки в розігрітій духовці при 200 градусах близько 25 хвилин до характерного рум'янцю. А потім подаємо їх зачекалися рідним на стіл!