Рецепт Булочки з часником фото

Булочки з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Різдво
Випічка, Страви з начинкою, Булочки

Смачна випічка для Різдвяного столу. Покроковий рецепт приготування булочок з начинкою з часнику і коріандру.

Ця випічка дуже популярна в Сінгапурі. Булочки-рулети виходять дуже ніжними і смачними.

  • Мука - 1, 5 склянки (інгредієнти для тесту:)
  • Тепла вода - 1/2 склянки(+ 1 ст ложка)
  • Дріжджі - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка(+ 1 ч ложка)
  • Солоне масло - 6 Ст. Ложок (інгредієнти для начинки:)
  • Тертий часник - 2 Ст. Ложки
  • Рубані листя коріандру - 2 Ст. Ложки
булочки з часником - фото крок 1
Змішати борошно, дріжджі, теплу воду, сіль і цукор разом. Розімніть тісто і накрийте миску плівкою.
булочки з часником - фото крок 2
Додати масло і продовжувати місити кінчиками пальців (4-5 хвилин), поки тісто не буде пружинити при натисканні.
булочки з часником - фото крок 3
Загорнути тісто в плівку і дати піднятися в два рази, залишивши миску в теплому місці на 45 хвилин. Між іншим, змішайте всі інгредієнти для часниковою начинки.
булочки з часником - фото крок 4
Промазати оливковою олією форму для випічки або лист. Місце повинно вистачити на 8 віл.
булочки з часником - фото крок 5
Присипати стіл борошном. Дістати тісто і розділити його на 2 рівні частини. Розкачати 1 частина тесту в прямокутник товщиною в 0, 5 см. Викласти приблизно 2 столові ложки часниковою начинки на розкачане тісто.
булочки з часником - фото крок 6
Загорнути начинку в рулет.
булочки з часником - фото крок 7
Розрізати рулет на 4 рівні частини.
булочки з часником - фото крок 8
Викласти булочки (розрізом вгору) в форму для випічки. Полити рулети невеликою кількістю молока. Що залишився часник викласти на верхівки булочок. Так само рулети можна посипати насінням кунжуту.
булочки з часником - фото крок 9
Залиште булочки піднятися ще на 20 хвилин. Тим часом нагріти духовку до 180C. Випікати близько 30-35 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Схожі рецепти