Булочки з часником
(покроковий рецепт з фото)
Смачна випічка для Різдвяного столу. Покроковий рецепт приготування булочок з начинкою з часнику і коріандру.
Ця випічка дуже популярна в Сінгапурі. Булочки-рулети виходять дуже ніжними і смачними.
- Мука - 1, 5 склянки (інгредієнти для тесту:)
- Тепла вода - 1/2 склянки(+ 1 ст ложка)
- Дріжджі - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка(+ 1 ч ложка)
- Солоне масло - 6 Ст. Ложок (інгредієнти для начинки:)
- Тертий часник - 2 Ст. Ложки
- Рубані листя коріандру - 2 Ст. Ложки
Змішати борошно, дріжджі, теплу воду, сіль і цукор разом. Розімніть тісто і накрийте миску плівкою.
Додати масло і продовжувати місити кінчиками пальців (4-5 хвилин), поки тісто не буде пружинити при натисканні.
Загорнути тісто в плівку і дати піднятися в два рази, залишивши миску в теплому місці на 45 хвилин. Між іншим, змішайте всі інгредієнти для часниковою начинки.
Промазати оливковою олією форму для випічки або лист. Місце повинно вистачити на 8 віл.
Присипати стіл борошном. Дістати тісто і розділити його на 2 рівні частини. Розкачати 1 частина тесту в прямокутник товщиною в 0, 5 см. Викласти приблизно 2 столові ложки часниковою начинки на розкачане тісто.
Загорнути начинку в рулет.
Розрізати рулет на 4 рівні частини.
Викласти булочки (розрізом вгору) в форму для випічки. Полити рулети невеликою кількістю молока. Що залишився часник викласти на верхівки булочок. Так само рулети можна посипати насінням кунжуту.
Залиште булочки піднятися ще на 20 хвилин. Тим часом нагріти духовку до 180C. Випікати близько 30-35 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.