Булочки на пару
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь, особливо недосвідчені побоюються працювати з дріжджовим тестом. Однак цей рецепт настільки простий і легкий у виконанні, що в пору вигукнути - все геніальне просто!
Для приготування булочок на пару замісіть дріжджове тісто і дайте йому підійти. Потім розкачати його в пласт, змастіть розтопленим вершковим маслом і наріжте смужками. Смужки скачайте в рулети і встановіть в пароварці. Дати 15 хвилин постояти, потім варіть на пару протягом 40 хвилин. Готові булочки змастіть вершковим маслом і подайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 400 грам
- Дріжджі - 12 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Розігрійте молоко, додайте в нього сіль, цукор, дріжджі, вершкове масло і яйце, розмішайте і всипте частинами борошно. Замісити тісто, накрийте і залиште на 20 хвилин підійти.
Потім розкачати тісто в тонкий корж, змастіть її розтопленим вершковим маслом.
Потім наріжте тісто смужками шириною близько 3 см. Потім скачайте смужки в рулетики.
Змастіть грати пароварки маслом і встановіть на неї рулетики з тіста. Залиште на 15 хвилин.
Потім варите парові булочки протягом 40 хвилин. Готові булочки змастіть вершковим маслом.