Рецепт Бульйон з креветочних панцирів фото

Бульйон з креветочних панцирів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Рецепти без шкоди
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний рецепт приготування бульйону з креветочних панцирів - для вас! Спробуйте це блюдо обов'язково, і ви зрозумієте, що навіть панцирі можна не викидати, гідно застосувати в готуванні!

Опис приготування:

Чи не справедливість, цей бульйон із зеленню виглядає дуже апетитно? А вже який смачний аромат і насичений колір виходить… словом, розповім вам, як приготувати бульйон з креветочних панцирів, і сподіваюся, у вас все вийде, адже готується страва і справді легко. Мені особисто дуже подобається те, що самі креветки можна з'їсти окремо, а панцири не викидати, а приготувати ще одне блюдо з цим дивним морепродуктів!

  • Креветки - 1 кілограм (броня - окремо, креветки - окремо. Кілька креветок залиште варитися в панцирах для прикраси готового бульйону)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Luk-salotų - 1-3 штук (кілька стебел)
  • Лимон - 0.5 штуки (сік половини лимона і цедра половини лимона)
  • Тархуна - 0.5 пучка
  • Зелень - 0.5 пучка (для прикраси і подачі)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
бульйон з креветочних панцирів - фото крок 1
1. В очищену воду додамо подрібнену цибулю, Luk-salotų, картопля, сік і цедру одного лимона, а також тархун. Доводимо на маленькому вогні до кипіння.
бульйон з креветочних панцирів - фото крок 2
2. Тепер додамо підготовлені панцири і ще раз доведемо до кипіння.
бульйон з креветочних панцирів - фото крок 3
3. Спеції та сіль додаємо відразу після креветочних панцирів. За смаком витримаємо бульйон, поки смак не стане насичено-креветочним. Потім просто відцідити всю"гущу" цього бульйону, залишивши тільки картоплю і пару зварених цілком креветок.
бульйон з креветочних панцирів - фото крок 4
4. При подачі прикрашаємо креветками і свіжою зеленню. Готово!

Схожі рецепти