Рецепт Булгур зі свининою фото

Булгур зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Персик , Крупи , Манна крупа
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати булгур зі свининою - блюдо просте і приготуванні, дуже смачне і дуже незвичайне - як мінімум тому, що буде додавати персики! незвично, але смачно вийде!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт булгура зі свининою. Виходить досить незвичайне, але все ж смачне поєднання, тому верпоятнее всього ваші домочадці оцінять, якщо їх легко уязикати. А то ж якби мені хтось запропонував спробувати булгур з персиками, свининою і м'ятою - не впевнена, що я б сама погодилася, але мене їм пригостила подруга, яка вміє в своїх стравах поєднувати непоєднуване, так що я їй повірила, і не дарма! Дуже смачно вийшло!

  • Свинина - 200 грам
  • Манна крупа - 200 грам
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Персики - 200 грам
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (половина - для смаження м'яса, половина - в заправку)
  • Funduk - 50 грам
  • Цукор коричневий - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Перець - 0.5 чайних ложки
  • Спеції - За смаком (для м'яса, вибирайте погостріше, так як гарнір вийде солодкуватий)
  • М'ята свіжа - 4 скибочки (кілька листочків за смаком)
булгур зі свининою - фото крок 1
1. Булгур заливаємо водою і ставимо на вогонь, додавши сіль, цукор і перець. Окремо свинину обсмажити на оливковій олії зі спеціями.
булгур зі свининою - фото крок 2
2. Через 12 минут перетирам булгур через сито, щоб пішла зайва волога, і крупа стала більш Розсипчатість. Кидаємо потім її до свинини, і сюди ж додамо перетертий фундук. Обсмажити 3-5 хвилин на сильному вогні і вимикаємо газ.
булгур зі свининою - фото крок 3
3. Змішаємо тепер суміш зі сковороди з шматочками персика і м'яти, а заправимо змішаними між собою маслом і оцтом.
булгур зі свининою - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти