Булгур зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати булгур зі свининою - блюдо просте і приготуванні, дуже смачне і дуже незвичайне - як мінімум тому, що буде додавати персики! незвично, але смачно вийде!
До вашої уваги - простий рецепт булгура зі свининою. Виходить досить незвичайне, але все ж смачне поєднання, тому верпоятнее всього ваші домочадці оцінять, якщо їх легко уязикати. А то ж якби мені хтось запропонував спробувати булгур з персиками, свининою і м'ятою - не впевнена, що я б сама погодилася, але мене їм пригостила подруга, яка вміє в своїх стравах поєднувати непоєднуване, так що я їй повірила, і не дарма! Дуже смачно вийшло!
- Свинина - 200 грам
- Манна крупа - 200 грам
- Вода - 400 мілілітрів
- Персики - 200 грам
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (половина - для смаження м'яса, половина - в заправку)
- Funduk - 50 грам
- Цукор коричневий - 2 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 0.5 чайних ложки
- Спеції - За смаком (для м'яса, вибирайте погостріше, так як гарнір вийде солодкуватий)
- М'ята свіжа - 4 скибочки (кілька листочків за смаком)
1. Булгур заливаємо водою і ставимо на вогонь, додавши сіль, цукор і перець. Окремо свинину обсмажити на оливковій олії зі спеціями.
2. Через 12 минут перетирам булгур через сито, щоб пішла зайва волога, і крупа стала більш Розсипчатість. Кидаємо потім її до свинини, і сюди ж додамо перетертий фундук. Обсмажити 3-5 хвилин на сильному вогні і вимикаємо газ.
3. Змішаємо тепер суміш зі сковороди з шматочками персика і м'яти, а заправимо змішаними між собою маслом і оцтом.
4. Готово! Смачного!