Рецепт Булгур з капустою фото

Булгур з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Крупи , Брокколі , Манна крупа
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви в пошуку не тільки смачного, але і корисного обіду або вечері, зверніть увагу на цей класний варіант, як приготувати булгур з капустою брокколі. Просто, швидко і смачно. Рекомендую!

Опис приготування:

Ця страва відмінно підійде тим, хто стежить за харчуванням і вибирає низькокалорійні рецепти. За бажанням перед подачею брокколі можна доповнити вершками і посипати кунжутом, але підійде і просто відварна капуста. Блюдо також може бути гарніром до м'яса або риби, наприклад.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Брокколі - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вершки - 50 мілілітрів (по бажанню)
  • Кунжут - 1 Чайна ложка (по бажанню)
булгур з капустою - фото крок 1
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти.
булгур з капустою - фото крок 2
2. У каструльку всипаємо булгур.
булгур з капустою - фото крок 3
3. Заливаємо його гарячою водою і ставимо на вогонь. Після закипання трохи солимо.
булгур з капустою - фото крок 4
4. Тим часом моєму, обсушуємо і розбираємо на суцвіття капусту.
булгур з капустою - фото крок 5
5. Опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо буквально 3 хвилини.
булгур з капустою - фото крок 6
6. Потім воду зливаємо, перекладаємо брокколі в миску з крижаною водою на 3-4 хвилини. Після відкидаємо на друшляк.
булгур з капустою - фото крок 7
7. Булгур вже готовий.
булгур з капустою - фото крок 8
8. Якщо хочете доповнити брокколі вершками, викладаємо на сковороду, вливаємо вершки і ставимо на вогонь.
булгур з капустою - фото крок 9
9. Прогріваємо на середньому вогні, за бажанням додаємо трохи меленого перцю або часнику.
булгур з капустою - фото крок 10
10. Всипаємо кунжут, перемішуємо і знімаємо з вогню.
булгур з капустою - фото крок 11
11. Викладаємо на сковороду булгур, доповнюємо капустою брокколі і подаємо до столу.

Схожі рецепти