Брюссельська капуста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати корисний і смачний гарнір за тридцять хвилин - дуже просто. Брюссельська капуста відмінно для цього підходить. Я запікаю її в чистому вигляді, тільки перчу і солю. Спробуйте і ви.
Брюссельська капуста досить низькокалорійна. Знижує ймовірність захворювання раковими і серцево-судинними хворобами. І що мені в ній особливо подобається - не містить холестерину, тим самим оберігаючи нас від багатьох недуг. Брюссельська капуста багата на вітамін С. Раджу готувати страви з брюссельської капусти хоча б раз на тиждень. А для тих, хто хоче схуднути, брюссельська капуста в духовці стане особливим і обов'язковою стравою. Чи не жирна, низькокалорійна і дуже смачна! Смачного.
- Брюссельська капуста - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте брюссельську капусту. Відріжте підставу, razrezhyte половинки.
Викладіть брюссельську капусту в форму для запікання, змащену оливковою олією. Приправити сіллю і poperčite.
Випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 25-30 хвилин.
Брюссельська капуста в духовці подається гарячої.