Рецепт Біфштекс з сиром фото

Біфштекс з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Біфштекс з сиром готується так. Спочатку смажимо біфштекс бажаної прожарювання, а потім або паралельно готуємо сирний соус. Для соусу нам знадобляться вершки, сир з блакитною пліснявою, цибуля. Поїхали!

Опис приготування:

Біфштекс з сиром сподобається любителям хорошого м'яса і ситних густих соусів. М'ясо вийде з добре засмаженої скоринкою, а соус - ніжним. Таке блюдо цілком можна подати на святкову вечерю.

  • Яловичина - 500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сир з блакитною цвіллю - 80 грам
  • Лук-Schnitt повідомив AFP, пучок - 1 штука
біфштекс з сиром - фото крок 1
1. М'ясо наріжте шматочками по 3 см. Додати сіль, поперчіть, змастіть рослинною олією. Лук-шніт подрібніть. Розігрійте на плиті на швидкому вогні жароміцних сковороду.
біфштекс з сиром - фото крок 2
2. Біфштекси обсмажте в сковороді з двох сторін по 2 хвилини з кожного. Покладіть зверху шматочок масла і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 8 хвилин. Потім витягніть, загорніть у фольгу і залиште на 10 хвилин.
біфштекс з сиром - фото крок 3
3. Приготуйте сирний соус. Для цього вершки влийте в сотейник, доведіть до кипіння на середньому вогні, варите 10 хвилин, помішуючи. Потім зніміть з вогню, додайте сіль, перець, сир і нарізану цибулю. Перемішайте до розчинення сиру. Полийте біфштекс соусом і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти