Рецепт Біфштекс з індички фото

Біфштекс з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Біфштекс з індички зі свіжими овочами - чудовий обід для тих, хто хоче смачно поїсти і добре виглядати. Готувати такий біфштекс - одне задоволення. Приготуйте біфштекс з індички будинку!

Опис приготування:

Для приготування біфштекса з індички нам знадобиться сковорідка-гриль. Можна, можливо, звичайно, смажити і на звичайній сковороді.

Отже, як приготувати біфштекс з індички?

1. Філе промийте, промокніть паперовим рушником.

2. Посипте філе сіллю і перцем з усіх боків. Раджу всипати в ступку суміш з чорного, червоного і білого перцю горошком і розчавити горошини товкачем. І запах, і смак такого перцю буде більш інтенсивним.

3. У сковороду влийте олію, розігрійте її на середньо-швидкому вогні.

4. Викладіть в сковороду філе індички і смажте, поки м'ясо не побіліє, а нижня частина не набуде золотистого кольору.

5. Переверніть індичку і смажте до утворення золотистої скоринки.

6. Біфштекс з індички подавайте зі свіжими овочами. Рекомендую помідори, огірки, синій цибуля. Наріжте часточками або кільцями і викладіть до м'яса. Подайте окремо перець, сіль, часточку лимона.

Якщо бажаєте, щоб страва була більш грунтовним, подайте біфштекс з вареним або смаженою картоплею, печеними овочами, рисом або будь-якими кашами.

Біфштекс з індички готовий!

Смачного!

  • Філе індички - 2 штуки (грудка)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Суміш перців - - За смаком (червоний, чорний, білий)
Для приготування біфштекса з індички нам знадобиться сковорідка-гриль. Можна, можливо, звичайно, смажити і на звичайній сковороді.

Отже, як приготувати біфштекс з індички?

1. Філе промийте, промокніть паперовим рушником.

2. Посипте філе сіллю і перцем з усіх боків. Раджу всипати в ступку суміш з чорного, червоного і білого перцю горошком і розчавити горошини товкачем. І запах, і смак такого перцю буде більш інтенсивним.

3. У сковороду влийте олію, розігрійте її на середньо-швидкому вогні.

4. Викладіть в сковороду філе індички і смажте, поки м'ясо не побіліє, а нижня частина не набуде золотистого кольору.

5. Переверніть індичку і смажте до утворення золотистої скоринки.

6. Біфштекс з індички подавайте зі свіжими овочами. Рекомендую помідори, огірки, синій цибуля. Наріжте часточками або кільцями і викладіть до м'яса. Подайте окремо перець, сіль, часточку лимона.

Якщо бажаєте, щоб страва була більш грунтовним, подайте біфштекс з вареним або смаженою картоплею, печеними овочами, рисом або будь-якими кашами.

Біфштекс з індички готовий!

Смачного!

Схожі рецепти