Біфштекс в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування м'яса завжди вимагало особливих старань і знань. Порційний шматок м'яса можна майстерно зробити і в мультиварці. Відваріть до м'яса гарнір - і вечеря готова!
Ніяких добавок і все натуральне - це біфштекс в мультиварці в домашніх умовах. Більш того, в такий сучасній техніці блюдо зберігає більше корисних речовин. Якщо ви на дієті або просто не хочете використовувати в їжу смажене - для вас цей рецепт підійде найкращим чином.
- Фарш свинячо-яловичий - 800 грам
- Кнопка - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сіль. Перець і приправи - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Складність цієї страви безпосередньо залежить від того, яке м'яса і в якому вигляді ви будете використовувати. Я зазвичай беру вже готовий фарш і доповнюю його всім необхідним. Навіть після роботи ви можете швидко приготувати вечерю, одночасно займаючись іншими справами. Дане блюдо дуже просте і легко доповнюється різними гарніром.
2. Фарш слід гарненько вибити, додати до нього яйця, сіль, приправи і трохи розм'якшеного в воді хліба.
4. Шинкувати цибулю в біфштекс прийнято за рецептурою, але якщо ви не любите в страві явно виражений цибулю - краще потріть його на дрібну тертку. Отже, викладаємо наші котлетки в ємність мультиварки і вибираємо потрібний режим.
4. В основному в мультиварці на режимі "жарка" блюдо готується не більше півгодини. За цей час можете приготувати гарнір.
5. У нашій родині дуже люблять біфштекс в мультиварці в домашніх умовах просто з овочами. Крім цього, іноді я роблю вершковим або томатний соус до котлеток. При подачі прикрасьте зеленню. Смачного!