Біфштекс по-козачі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувавши м'ясо за цим рецептом, ви отримаєте дуже смачний рубаний біфштекс. Його можна подати як в будні, так і на святковий обід або вечерю.
Цей біфштекс будемо готувати з яловичого фаршу. Фарш потрібно приправити спеціями, відбити, сформувати біфштекси і запекти на гарячій сковороді. Подавайте біфштекс з улюбленим гарніром, найкраще - овочами або свіжим салатом.
- Яловича м'якоть - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Біфштекс буває двох видів. Цей біфштекс готується з фаршу. Його можна зробити, перекрутивши м'ясо на м'ясорубці або нарізавши дуже дрібно ножем. Отже, фарш викладаємо в миску.
Додаємо сіль, перець і сметану до фаршу. Перемішуємо руками.
М'ясний фарш слід добре відбити. Кілька разів киньте його в миску, піднявши над нею. У фарш для біфштекса ніколи не додають цибулю, хліб. Ця страва з чистого фаршу, присмачена спеціями, жиром або вершками (сметаною). З отриманого фаршу сформуйте котлетки круглі і плоскі.
Обсмажте біфштекси з двох сторін до рум'яної.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками.
На пательні, де смажилися біфштекси, обсмажити цибулю до м'якості. Лук збере м'ясні соки.
Подайте біфштекси до столу відразу. Додатково можна подати солоні овочі або салат.