Рецепт Біфштекс по-козачі фото

Біфштекс по-козачі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Приготувавши м'ясо за цим рецептом, ви отримаєте дуже смачний рубаний біфштекс. Його можна подати як в будні, так і на святковий обід або вечерю.

Опис приготування:

Цей біфштекс будемо готувати з яловичого фаршу. Фарш потрібно приправити спеціями, відбити, сформувати біфштекси і запекти на гарячій сковороді. Подавайте біфштекс з улюбленим гарніром, найкраще - овочами або свіжим салатом.

  • Яловича м'якоть - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
біфштекс по-козачі - фото крок 1
Біфштекс буває двох видів. Цей біфштекс готується з фаршу. Його можна зробити, перекрутивши м'ясо на м'ясорубці або нарізавши дуже дрібно ножем. Отже, фарш викладаємо в миску.
біфштекс по-козачі - фото крок 2
Додаємо сіль, перець і сметану до фаршу. Перемішуємо руками.
біфштекс по-козачі - фото крок 3
М'ясний фарш слід добре відбити. Кілька разів киньте його в миску, піднявши над нею. У фарш для біфштекса ніколи не додають цибулю, хліб. Ця страва з чистого фаршу, присмачена спеціями, жиром або вершками (сметаною). З отриманого фаршу сформуйте котлетки круглі і плоскі.
біфштекс по-козачі - фото крок 4
Обсмажте біфштекси з двох сторін до рум'яної.
біфштекс по-козачі - фото крок 5
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками.
біфштекс по-козачі - фото крок 6
На пательні, де смажилися біфштекси, обсмажити цибулю до м'якості. Лук збере м'ясні соки.
біфштекс по-козачі - фото крок 7
Подайте біфштекси до столу відразу. Додатково можна подати солоні овочі або салат.

Схожі рецепти