Bibimbap
(покроковий рецепт з фото)
Bibimbap або pibimpap - це традиційне корейське блюдо, популярне досі. Виглядає як салат з різних інгредієнтів з соусом. Я описала вегетаріанський варіант. Читайте!
Люблять це блюдо за його різноманітність. До складу може входити рис, локшина, гриби, майже всі овочі, м'ясо, курка і т.Д. Головне, щоб вам подобалося поєднання цих продуктів. Я ж вам розповім, як приготувати бібімбап з Нудл, огірком, тофу і печерицями. Ситний рецепт з гострою заправкою сподобається любителям азіатської кухні.
- Локшина "нудл" - 200 грам
- Тофу - 120 грам
- Паростки квасолі або сої - 30 грам
- Печериці - 150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі паста - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка(+ 0, 25 немає. Ложки для овочів)
- Кунжутну олію - 0, 5 Ст. Ложки(+ 0, 25 немає. Ложки для овочів)
- Цукор білий - 1, 5 чайних ложки
- Морква - 0, 5 штуки
- Огірок - 0, 25-0, 5 штуки
- Перець чилі - 0, 5 штуки

1. Спочатку відваріть локшину до готовності за інструкцією на упаковці.

2. В цей же час тофу наріжте прямокутними шматочками. Обсмажте їх в олії з невеликою кількістю води на сковороді. Готуйте до золотистого кольору, помішуючи.

3. Після цього тофу видаліть зі сковороди. Замість нього викладіть паростки. Обсмажте їх 1-2 хвилини, помішуючи, з невеликим додаванням кунжутного масла і соєвого соусу.

4. Також вступите з грибами. Наріжте їх слайсами, а потім обсмажте до золотистої скоринки.

5. Тепер зробіть соус. У сотейнику або на сковороді з'єднайте чилі пасту, 1 ст. Ложку води, цукор, соєвий соус і кунжутне масло. Прогрійте суміш пару хвилин.

6. Для подачі дрібно наріжте моркву і перець. Огірок наріжте довгими шматочками. У тарілці розкладіть все інгредієнти секціями. Потім поливайте блюдо соусом, перемішуйте і пробуйте. Смачного!