Бешбармак з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Один з варіантів традиційної страви під назвою бешбармак. В ідеалі це блюдо готується з яловичини, баранини або конини. Але цей варіант теж має право на життя:) Спробуйте - це смачно!
Пропоную Вашій увазі простий рецепт бешбармака з курки. В результаті нескладних дій у вас на столі буде смачне, ароматне і дуже ситне блюдо. Приготувавши бешбармак з курки, ви в результаті отримаєте два блюда. Це і перше - бульйон, і друге - локшину з м'ясом. Готується воно порівняно легко, не вимагає постійної присутності на кухні. Подавати цю страву можна і в великому блюді, і порційні. Бульйон можна подавати в окремих ємностях, а можна наливати в тарілки разом з м'ясом і локшиною. Рекомендую приготувати в перший раз це блюдо за наведеним рецептом, а потім вносити свої корективи - додавати ті чи інші овочі, експериментувати з приправами. Так що - дерзайте і нехай у вас все вийде смачно:)
- Курка - 1-1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Яйця - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка(1-2 дрібка солі - для тіста, решта - в бульйон)
- Спеції - 1-2 Щепоток (ваші улюблені спеції для курки)
- Зелень - 30 грам (будь-яка - кріп, петрушка, Зелена цибуля)
- Вода або бульйон - 3/4 склянки (для приготування тіста)