Рецепт Бефстроганов з грибами фото

Бефстроганов з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бефстроганов з грибами спробувала в гостях і не дізналася улюблена з дитинства страва. Гриби надали йому аромат і вишуканий смак. Гриби, правда, були білими. Довідалася як готувати, ось вам рецепт!

Опис приготування:

Бефстроганов з грибами - чудово смачна страва, яке тільки потрібно правильно приготувати. Насамперед важливо правильно нарізати смужки яловичини, м'ясо потрібно різати не уздовж волокон, а поперек. Інакше воно буде погано жуватися. Ну і яловичину треба взяти хорошої якості. Бефстроганов з грибами краще робити з печерицями або білими грибами. М'ясо після обсмажування треба продовжувати гасити в невеликій кількості бульйону. А коли м'ясо буде майже готове, з'єднати його з грибами, і тоді вже додати сметану і вершки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 900 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 250 грам
  • Часник - 1 штука
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Біле вино - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 14 склянок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
бефстроганов з грибами - фото крок 1
Яловичину порізати на тонкі смужки.
бефстроганов з грибами - фото крок 2
М'ясо обсмажити, зняти зі сковороди, а в останньому соку обсмажити цибулю і гриби.
бефстроганов з грибами - фото крок 3
Додати часник і борошно.
бефстроганов з грибами - фото крок 4
Додати бульйон.
бефстроганов з грибами - фото крок 5
Влити вино, вершки, сметану, спеції.
бефстроганов з грибами - фото крок 6
Додати в соус м'ясо і тушкувати до готовності.
бефстроганов з грибами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти