Бефстроганов з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов з грибами спробувала в гостях і не дізналася улюблена з дитинства страва. Гриби надали йому аромат і вишуканий смак. Гриби, правда, були білими. Довідалася як готувати, ось вам рецепт!
Бефстроганов з грибами - чудово смачна страва, яке тільки потрібно правильно приготувати. Насамперед важливо правильно нарізати смужки яловичини, м'ясо потрібно різати не уздовж волокон, а поперек. Інакше воно буде погано жуватися. Ну і яловичину треба взяти хорошої якості. Бефстроганов з грибами краще робити з печерицями або білими грибами. М'ясо після обсмажування треба продовжувати гасити в невеликій кількості бульйону. А коли м'ясо буде майже готове, з'єднати його з грибами, і тоді вже додати сметану і вершки. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 900 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Часник - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Біле вино - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 14 склянок
- Крем - 2 Ст. Ложки
Яловичину порізати на тонкі смужки.
М'ясо обсмажити, зняти зі сковороди, а в останньому соку обсмажити цибулю і гриби.
Додати часник і борошно.
Додати бульйон.
Влити вино, вершки, сметану, спеції.
Додати в соус м'ясо і тушкувати до готовності.
Смачного!