Бефстроганов з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте бефстроганов за допомогою вашої мультиварки! ніжна телятина, печериці та сметанно-вершковий соус зроблять блюдо неймовірно ситним і насиченим. Бефстроганов подають на обід або вечерю.
До вашої уваги - простий рецепт приготування бефстроганова з грибами в мультиварці. Блюдо готується з обсмаженого з цибулею м'яса з додаванням печериць. Коли все обсмажити, додається сметана і вершки, блюдо гаситься в режимі "мультіповар" 30 хвилин. На гарнір - Усе, що душа забажає, але найкраще підійде картопляне пюре. Хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 100 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Борошно - 20 грам
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте та висушіть, наріжте тонкими скибочками і обваляйте в борошні.
Подрібніть цибулю. Влийте в чашу мультиварки оливкова олія, обсмажити цибулю в режимі "жарка" до прозорості. Додайте порізані скибочками гриби, смажте ще 10 хвилин. Потім додайте м'ясо і готуйте ще 10 хвилин.
Додаємо сметану і вершки, закриваємо кришку. Готуємо в режимі "мультіповар" 30 хвилин, температура 120 градусів.
Смачного!