Бажання (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Бажання - ароматне м'ясне блюдо. Щоб буженина виходила соковитою, я використовую свинячий окіст, часник і улюблені спеції. Ось такий простий рецепт, а м'ясо виходить просто дивовижним на смак!
Якщо у вас є хороший шматок свинячого окосту, то цей простий рецепт перетворить його в вишукане і ароматне блюдо, buženinu. Це чудове запечене м'ясо стане чудовою прикрасою будь-якого застілля.
Я поділюся рецептом, як приготувати буженину простим рецептом, запечену в часнику і гірчиці. Для пікантності додамо трохи апельсинової цедри і коричневого цукру - для красивого золотистого кольору.
- Свинячий окрок - 1, 5 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Майоран сушений - 1/2 чайних ложки
- Коричневий цукор - 50 грам
- Сушений часник - 1 Ст. Ложка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Вино - 1 Склянка
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
1
М'ясо промийте та висушіть, обв'яжіть кулінарною ниткою і обсмажте на сковороді до золотистої скоринки.
2
Покладіть м'ясо на деко, додайте вино, апельсиновий сік і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.
3
Часник почистіть і пропустіть через прес, додайте спеції, гірчицю і цедру лимона. Розмішайте все до однорідності.
4
М'ясо дістаньте з духовки і змастити його приготованим соусом. Надішліть в духовку на 7-10 хвилин, поки м'ясо не підрум'яниться.
5
Ретельно стежте, так як цукор дуже швидко стає коричневим і надає гарну золотисту скориночку. Перед подачею обов'язково видаліть кулінарну нитку.