Рецепт Баранина з овочами в Тажіна фото

Баранина з овочами в Тажіна
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо у вас є тажин і хороша баранина, вам дуже пощастило - ви можете приготувати смачну баранину з овочами в Тажіна. Приготування досить просте, але страва виходить незрівнянним.

Опис приготування:

DAJIN - незрівнянна посуд, готувати в якій - суще задоволення. Днями мені в руки попався хороший шматок баранини, і довго думати, що приготувати з баранини, не довелося - приготували дуже смачну і ароматну баранину з овочами в Тажіна. Розповідаю, як це робиться.

  • Болгарський перець - 1, 5 штуки
  • Баранина - 700 грам
  • Luk-salotų - 5 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Бобові - 150 грам
  • Вино біле - 150 грам
  • Спеції - - За смаком
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 1
Займаємося інгредієнтами. Овочі миємо, чистим.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 2
Баранину теж гарненько промиваємо, плівки видаляємо.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 3
Бобові необхідно замочити на 3-4 години в холодній воді, потім воду, природно, зливаємо.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 4
Перці нарізаємо великими кубиками.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 5
У Тажіна розігріваємо трохи олії, кладемо в нього шматочки баранини. Обсмажуємо до рум'яності.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 6
Коли м'ясо зготується - виймаємо його з тажина, а замість нього кладемо в тажин бобові та перці. Вливаємо вино.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 7
Шалот і часник обсмажуємо до м'якості окремо, в іншій сковороді. Коли вино з тажина википить майже повністю, повертаємо в нього м'ясо, а також додаємо обсмажені шалот і часник. Додаємо бажані спеції, накриваємо тажин кришкою - і в духовку на 2, 5 годин 180 градусах.
баранина з овочами в Тажіна - фото крок 8
Подаємо прямо в Тажіна, з якого кожен кладе собі на тарілку якусь кількість страви. Смачного!

Схожі рецепти