Рецепт Баранина з морквою фото

Баранина з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 15 хв.

Рецепт приготування баранини з морквою.

Опис приготування:

Ніщо не замінить баранини з морквою, приготовленої в мультиварці, в холодний зиязикай день. Прекрасний соус можна згустити за допомогою перлової каші. Виходить дуже смачна страва, яке дуже легко готується в мультиварці.

  • Баранина - 650 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 650 грам
  • Селера - 2 штуки
  • Перлова каша - 100 грам
  • Баранячий бульйон - 600 мілілітрів
  • Кмин - 5 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
баранина з морквою - фото крок 1
1. Поставити мультиварку на максимальний вогонь, щоб вона розігрілася до потрібної температури. Від баранини відрізати весь зайвий жир і нарізати м'ясо шматочками по 3 см.
баранина з морквою - фото крок 2
2. Нагріти олію в сковорідці і обсмажити м'ясо до золотисто-коричневого кольору. За допомогою шумівки дістати баранину з сковорідки і відкласти в сторону.
баранина з морквою - фото крок 3
3. Нарізати цибулю кубиками і покласти в сковорідку, обсмажити на слабкому вогні протягом п'яти хвилин або поки цибуля не набуде золотисто-коричневий колір.
баранина з морквою - фото крок 4
4. Додати цибулю і селеру і готувати ще три-чотири хвилини або поки морква і селера не почнуть купувати м'якість. Перемістити овочі в мультиварку.
баранина з морквою - фото крок 5
5. Посипати перловою кашею овочі, зверху покласти шматочки баранини. Злегка приправити сіллю, перцем і травами. Влити бульйон поверх м'яса, переконавшись, що все м'ясо вкрите бульйоном. Накрити мультиварку кришкою і готувати 2 годину. Підняти кришку і зняти шум. Накрити назад кришкою і готувати ще 4-6 годин, поки м'ясо не стане м'яким.
баранина з морквою - фото крок 6
6. Подавати на стіл з гарніром з картоплі в мундирах або овочів на вибір.

Схожі рецепти