Баранина з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування баранини з морквою.
Ніщо не замінить баранини з морквою, приготовленої в мультиварці, в холодний зиязикай день. Прекрасний соус можна згустити за допомогою перлової каші. Виходить дуже смачна страва, яке дуже легко готується в мультиварці.
- Баранина - 650 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 650 грам
- Селера - 2 штуки
- Перлова каша - 100 грам
- Баранячий бульйон - 600 мілілітрів
- Кмин - 5 грам
- Сіль і перець - - За смаком
1. Поставити мультиварку на максимальний вогонь, щоб вона розігрілася до потрібної температури. Від баранини відрізати весь зайвий жир і нарізати м'ясо шматочками по 3 см.
2. Нагріти олію в сковорідці і обсмажити м'ясо до золотисто-коричневого кольору. За допомогою шумівки дістати баранину з сковорідки і відкласти в сторону.
3. Нарізати цибулю кубиками і покласти в сковорідку, обсмажити на слабкому вогні протягом п'яти хвилин або поки цибуля не набуде золотисто-коричневий колір.
4. Додати цибулю і селеру і готувати ще три-чотири хвилини або поки морква і селера не почнуть купувати м'якість. Перемістити овочі в мультиварку.
5. Посипати перловою кашею овочі, зверху покласти шматочки баранини. Злегка приправити сіллю, перцем і травами. Влити бульйон поверх м'яса, переконавшись, що все м'ясо вкрите бульйоном. Накрити мультиварку кришкою і готувати 2 годину. Підняти кришку і зняти шум. Накрити назад кришкою і готувати ще 4-6 годин, поки м'ясо не стане м'яким.
6. Подавати на стіл з гарніром з картоплі в мундирах або овочів на вибір.