Баранина в солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Солодкий соус з використанням фруктового соку зробить баранину м'якою і соковитою. Крім того, за рахунок тонкої нарізки м'яса, це блюдо готується виключно швидко.
Опис приготування:
Баранину потрібно нарізати дуже тонко, тому краще взяти заморожене м'ясо. Також наріжте все овочі. Розжарити на сильному вогні сковорідку з оливковою олією. Пасеруйте овочі, кожні дві хвилини додаючи наступний - спочатку моркву, через дві хвилини додайте цибулю, потім перець і через 2 хвилини швидко видаліть овочі зі сковороди, а замість них викладіть м'ясо. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на сильному вогні, потім додати сіль, поперчіть м'ясо, поверніть на сковороду пасеровані овочі, перемішайте і додайте часник, фруктовий сік і соєвий соус. Перемішайте і через 1, 5-2 хвилини приберіть з вогню і відразу подайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Фркутовий сік - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Дуже тонко поріжте заморожену баранину. Товщина шматочків має бути близько 2 мм.
Поріжте перець, цибуля, морква і часник.
Розжарити на сильному вогні сковорідку з оливковою олією. Пасеруйте протягом двох хвилин морква.
Потім додайте цибулю.
Через дві хвилини перець.
Потім видаліть овочі в окремий посуд, а на цьому ж маслі обсмажте м'ясо протягом 5 хвилин. Температура повинна бути дуже високою.
Додати сіль, поперчіть м'ясо, поверніть на сковороду пасеровані овочі, перемішайте і додайте часник.
Потім влийте фруктовий сік, можна взяти персиковий і соєвий соус.
Перемішайте і через пару хвилин відставте з вогню. Відразу подавайте на стіл, щоб не встигло охолонути.