Баранина в солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий соус з використанням фруктового соку зробить баранину м'якою і соковитою. Крім того, за рахунок тонкої нарізки м'яса, це блюдо готується виключно швидко.
Баранину потрібно нарізати дуже тонко, тому краще взяти заморожене м'ясо. Також наріжте все овочі. Розжарити на сильному вогні сковорідку з оливковою олією. Пасеруйте овочі, кожні дві хвилини додаючи наступний - спочатку моркву, через дві хвилини додайте цибулю, потім перець і через 2 хвилини швидко видаліть овочі зі сковороди, а замість них викладіть м'ясо. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на сильному вогні, потім додати сіль, поперчіть м'ясо, поверніть на сковороду пасеровані овочі, перемішайте і додайте часник, фруктовий сік і соєвий соус. Перемішайте і через 1, 5-2 хвилини приберіть з вогню і відразу подайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Фркутовий сік - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком