Рецепт Баранина в кефірі фото

Баранина в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Кефір , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Молочні продукти і м'ясо добре поєднуються. Правильне використання цих інгредієнтів дозволяє готувати чудові страви. Рецепт одного з них перед вами - баранина в кефірі.

Опис приготування:

Баранину в кефірі готуйте так: спочатку наріжте м'ясо, цибуля, часник і зелень. Змастіть плоску каструлю рослинним маслом, викладіть в неї цибулю, часник, зелень, додайте спеції і залийте половиною кефіру. Потім викладіть м'ясо, лавровий лист, посоліть і залийте кефіром. Гасіть на слабкому вогні протягом трьох годин. Готове м'ясо подайте зі свіжими овочами і розсипчастим рисом. Смачного!

  • Кефір - 250 грам
  • Баранина - 1, 2 кілограма
  • Часник - 8 зубчиків
  • Цибуля - 3 штуки
  • Лавровий лист - 5-6 штук
  • Пучок зелені (Braai, петрушка, кріп) - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
баранина в кефірі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Також для приготування вам знадобиться плоска каструля з товстим дном.
баранина в кефірі - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю і часник.
баранина в кефірі - фото крок 3
Подрібніть зелень.
баранина в кефірі - фото крок 4
Змастіть каструлю невеликою кількістю рослинного масла, потім викладіть цибулю, часник і зелень. Додати сіль, поперчіть, додайте трохи куркуми і залийте половиною кефіру.
баранина в кефірі - фото крок 5
Потім викладіть шматочки баранини, додайте лавровий лист і посоліть.
баранина в кефірі - фото крок 6
Залийте другою половиною кефіру.
баранина в кефірі - фото крок 7
Поставте на сильний вогонь, а через 5-7 хвилин, коли блюдо прогріється, зменшіть полум'я до мінімуму. Гасіть протягом 3 годин. Готове м'ясо подайте зі свіжими овочами і розсипчастим рисом.

Схожі рецепти