Рецепт Баклажани з імбиром фото

Баклажани з імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Баклажан , Імбир
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Овочеве пряна страва з баклажанами в головній ролі. Можна їсти в піст або приготувати його як гарнір. Вибирайте самі!

Опис приготування:

Імбир і часник відмінно доповнюють баклажани. Насичений соус в азіатському стилі робить смак страви просто розкішним. Блюдо відмінно підійде в якості легкого і ситної вечері в літній сезон.

  • Олія кунжутна - 3 Ст. Ложки
  • Баклажани - 700 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 1 скибочку
  • Зелена цибуля - 4 штуки
  • Вино біле - 2 Ст. Ложки (сухе)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рибний соус - 2 чайних ложки
  • Бульйон овочевий - 150 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1 штука
баклажани з імбиром - фото крок 1
Баклажани наріжте довгими брусочками.
баклажани з імбиром - фото крок 2
Розігрійте у великій сковороді олію, обсмажте баклажани до золотистого кольору. Можна зробити це в декілька заходів. Баклажани перекладіть.
баклажани з імбиром - фото крок 3
Зелена цибуля, часник і імбир дрібно наріжте.
баклажани з імбиром - фото крок 4
Обсмажте на сковороді часник, імбир і зелений лук. Наполягати вино, соєвий і рибний соуси, бульйон.
баклажани з імбиром - фото крок 5
Поверніть в сковороду баклажани, тушкуйте під кришкою 15 хвилин. Додайте мед, перемішайте.
баклажани з імбиром - фото крок 6
Розкладіть баклажани по тарілках, посипте дрібно нарізаним чилі і зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти