Рецепт Азу фото

Азу
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря
Гарячі страви

Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. Сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками.

Як можна описати азу? Це тушковане м'ясо з різними овочами. М'ясо можна взяти будь-який, але обов'язково тільки філе або вирізку. Обов'язково в азу за класичним рецептом потрібно покласти солоний огірочок, ріпчаста цибуля, картопля і томати. Якщо з'єднати всі разом, виходить ароматне і смачне блюдо, в якому овочі ідеально гармоніюють з м'ясом, а родзинки надає солодку нотку.

  • Курка (філе) - 750 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Мариновані огірки - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для обжарки)
  • Ізюм - 120 грам
1
Підготуйте м'ясо, промийте філе і обсушити, поріжте на шматочки середньої величини.
2
Морквину, картоплю, цибуля і часник почистіть і поріжте на середні шматочки.
3
Ізюм промийте і обдайте окропом. Солоні огірки поріжте невеликим кубиком.
4
У розігріту сковороду налийте олію і обсмажте картоплю до золотавого кольору.
5
Дістаньте картоплю з сковороди і на тій самій олії обсмажте куряче філе приблизно хвилин 20.
6
Додайте до курки томатну пасту, солоні огірки, морква цибуля і часник, родзинки і обсмажену картоплю, сіль і poperčite.
7
Залийте рагу водою і тушкуйте, поки картопля і морква не стануть м'якими. Зверху посипте рубаною зеленню

Схожі рецепти