Рецепт Агрус зі смородиною фото

Агрус зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Ягоди , Смородина , Агрус
Низькокалорійні
Літні
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудово варення з ягід, які можна виростити на дачі. Зазвичай варю його із залишків ягід, які збираю останніми. Крім агрусу зі смородиною також додаю малину.

Опис приготування:

З цих ягід виходить чудове варення. Помийте їх, пропустіть через м'ясорубку, злийте в каструлю і додайте цукор. Добре перемішайте, доведіть до кипіння, provara 1-2 хвилини і закупорте в стерильні банки. Варення з агрусу зі смородиною готове. Успішних заготовок і приємного чаювання!

  • Малина - 500 грам
  • Червона смородина - 500 грам
  • Чорна смородина - 500 грам
  • Агрус - 500 грам
  • Цукор - 1, 8 кілограма
агрус зі смородиною - фото крок 1
Помийте ягоди і видаліть хвостики.
агрус зі смородиною - фото крок 2
Пропустіть їх через м'ясорубку.
агрус зі смородиною - фото крок 3
Помістіть у велику каструлю і додайте цукор. Добре перемішайте і поставте на середній вогонь.
агрус зі смородиною - фото крок 4
Доведіть до кипіння, provara 1-2 хвилини і закупорте в стерильні банки. Варення з агрусу зі смородиною готове.

Схожі рецепти