Рецепт Аджика з помідорів і перцю фото

Аджика з помідорів і перцю
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Заготовки, Аджика, Гостре

Аджика - знамените блюдо, яке володіє незабутнім смаком. Існує безліч рецептів, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Її можна готувати з варінням і без, поглиблюються і poslaщe.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Цей рецепт буде досить гострим. Приготування соусу буде без варіння. У нашому варіанті страви буде відмінно зберігатися аромат овочів. Аджика відмінно підійде як приправа для багатьох основних страв.

  • Болгарський перець - 700 грам
  • Помідори - 2 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Гострий червоний перець - 2 штуки
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції - 3 Ст. Ложки(koriandr, хміль-сунелі, базилік сушений, пепра, чебрець)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
аджика з помідорів і перцю - фото крок 1
Всі овочі, підготовлені для аджики, помийте, наріжте і перейдіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна. З пекучого перцю не забудьте видалити все насіння.
аджика з помідорів і перцю - фото крок 2
Після того, як перекрутили все овочі, додайте перець, сіль, трохи спецій і обов'язково - томатну пасту.
аджика з помідорів і перцю - фото крок 3
Змішайте всі дуже ретельно. Для консервації додайте рослинне масло. Аджика буде неймовірно ароматною і дуже смачною. Покладіть отриманий соус в окрему ємність в холодильник. Бажаю вам приємного апетиту.

Схожі рецепти