Аджика з помідорів і перцю
(покроковий рецепт з фото)
Аджика - знамените блюдо, яке володіє незабутнім смаком. Існує безліч рецептів, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Її можна готувати з варінням і без, поглиблюються і poslaщe.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Цей рецепт буде досить гострим. Приготування соусу буде без варіння. У нашому варіанті страви буде відмінно зберігатися аромат овочів. Аджика відмінно підійде як приправа для багатьох основних страв.
- Болгарський перець - 700 грам
- Помідори - 2 кілограма
- Часник - 1 штука
- Гострий червоний перець - 2 штуки
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 100 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - 3 Ст. Ложки(koriandr, хміль-сунелі, базилік сушений, пепра, чебрець)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Всі овочі, підготовлені для аджики, помийте, наріжте і перейдіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна. З пекучого перцю не забудьте видалити все насіння.
Після того, як перекрутили все овочі, додайте перець, сіль, трохи спецій і обов'язково - томатну пасту.
Змішайте всі дуже ретельно. Для консервації додайте рослинне масло. Аджика буде неймовірно ароматною і дуже смачною. Покладіть отриманий соус в окрему ємність в холодильник. Бажаю вам приємного апетиту.