Зрази з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Зрази з сиром - відмінне гаряче як в будні, так і на свята. Сир можна вибрати будь-який. Особливо ніжними зрази виходять з моцарелою. У фарш можна додати побільше спецій, зелений. Пальчики оближете
Як приготувати зрази з сиром?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. У мисці змішайте фарш, панірувальні сухарі, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнену петрушку, vbeyte яйця. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
3. Розділіть фарш на 7-8 однакових частин і зробіть з них млинці. У центр кожного млинчика викладіть по однаковому шматочку сиру. Потім зліпити краї так, щоб сир опинився в серединці.
4. У великій сковороді нагрійте трохи рослинного масла, обсмажте зрази з усіх боків на середньому вогні. Вони повинні бути золотисто-коричневого кольору.
5. Обсмажені зрази викладіть у форму для запікання.
6. Цибулину подрібніть, часник, що залишився нарубати. У тій же сковороді, де обсмажували зрази, підсмажте цибулю з часником до м'якості. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і верб протягом 10 хвилин.
7. Влийте до цибулі і помідорів вино і варіть соус ще хвилин 15.
8. Готовий соус вилийте на зрази. Зверху посипте блюдо рубаним базиліком і тертим сиром (якщо бажаєте).
9. Запікайте зрази з сиром в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин.
Подавайте зрази з сиром з салатом, рисом, картоплею.
Смачного!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1-2 штук
- Петрушка свіжа - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Сир (жовтий, Фета і моцарелла) - 250 грам
- Помідори консервовані - 650-700 грам
- Червоне сухе вино - 1 Склянка
- Базилік свіжий - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. У мисці змішайте фарш, панірувальні сухарі, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнену петрушку, vbeyte яйця. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
3. Розділіть фарш на 7-8 однакових частин і зробіть з них млинці. У центр кожного млинчика викладіть по однаковому шматочку сиру. Потім зліпити краї так, щоб сир опинився в серединці.
4. У великій сковороді нагрійте трохи рослинного масла, обсмажте зрази з усіх боків на середньому вогні. Вони повинні бути золотисто-коричневого кольору.
5. Обсмажені зрази викладіть у форму для запікання.
6. Цибулину подрібніть, часник, що залишився нарубати. У тій же сковороді, де обсмажували зрази, підсмажте цибулю з часником до м'якості. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і верб протягом 10 хвилин.
7. Влийте до цибулі і помідорів вино і варіть соус ще хвилин 15.
8. Готовий соус вилийте на зрази. Зверху посипте блюдо рубаним базиліком і тертим сиром (якщо бажаєте).
9. Запікайте зрази з сиром в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин.
Подавайте зрази з сиром з салатом, рисом, картоплею.
Смачного!