Рецепт Зрази з сиром фото

Зрази з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Зрази

Зрази з сиром - відмінне гаряче як в будні, так і на свята. Сир можна вибрати будь-який. Особливо ніжними зрази виходять з моцарелою. У фарш можна додати побільше спецій, зелений. Пальчики оближете

Як приготувати зрази з сиром?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.

2. У мисці змішайте фарш, панірувальні сухарі, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнену петрушку, vbeyte яйця. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

3. Розділіть фарш на 7-8 однакових частин і зробіть з них млинці. У центр кожного млинчика викладіть по однаковому шматочку сиру. Потім зліпити краї так, щоб сир опинився в серединці.

4. У великій сковороді нагрійте трохи рослинного масла, обсмажте зрази з усіх боків на середньому вогні. Вони повинні бути золотисто-коричневого кольору.

5. Обсмажені зрази викладіть у форму для запікання.

6. Цибулину подрібніть, часник, що залишився нарубати. У тій же сковороді, де обсмажували зрази, підсмажте цибулю з часником до м'якості. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і верб протягом 10 хвилин.

7. Влийте до цибулі і помідорів вино і варіть соус ще хвилин 15.

8. Готовий соус вилийте на зрази. Зверху посипте блюдо рубаним базиліком і тертим сиром (якщо бажаєте).

9. Запікайте зрази з сиром в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин.

Подавайте зрази з сиром з салатом, рисом, картоплею.

Смачного!

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир (жовтий, Фета і моцарелла) - 250 грам
  • Помідори консервовані - 650-700 грам
  • Червоне сухе вино - 1 Склянка
  • Базилік свіжий - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
Як приготувати зрази з сиром?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.

2. У мисці змішайте фарш, панірувальні сухарі, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнену петрушку, vbeyte яйця. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

3. Розділіть фарш на 7-8 однакових частин і зробіть з них млинці. У центр кожного млинчика викладіть по однаковому шматочку сиру. Потім зліпити краї так, щоб сир опинився в серединці.

4. У великій сковороді нагрійте трохи рослинного масла, обсмажте зрази з усіх боків на середньому вогні. Вони повинні бути золотисто-коричневого кольору.

5. Обсмажені зрази викладіть у форму для запікання.

6. Цибулину подрібніть, часник, що залишився нарубати. У тій же сковороді, де обсмажували зрази, підсмажте цибулю з часником до м'якості. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і верб протягом 10 хвилин.

7. Влийте до цибулі і помідорів вино і варіть соус ще хвилин 15.

8. Готовий соус вилийте на зрази. Зверху посипте блюдо рубаним базиліком і тертим сиром (якщо бажаєте).

9. Запікайте зрази з сиром в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин.

Подавайте зрази з сиром з салатом, рисом, картоплею.

Смачного!

Схожі рецепти