Zharenиe Лисички
(покроковий рецепт з фото)
У сезон збору грибів зберіть побільше лисичок, ці смачні гриби можна посолити, замаринувати, можна змішати з іншими грибами. А в цьому рецепті я розповім, як приготувати смажені лисички.
Щоб добре очистити свіжі лисички, їх можна промити під сильним струменем води або потримати в киплячій воді протягом декількох секунд, або промити в ємності з борошном і водою і злити.
Ці грибочки готуються дуже бситро.
- Лісіцкі Svezhin - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Свіжі лисички переберіть, почистіть і промийте під струменем проточної води.
Наріжте гриби однаковими скибочками.
На сковороді розтопіть вершкове масло, покладіть нарізані лисички і обсмажуйте, перемішуючи, на середньому вогні 15 хвилин.
Приправте сіллю, чорним перцем і готуйте лисички ще 10-15 хвилин.
Смажені лисички готові. Смачного!