Рецепт Zharenиe Лисички фото

Zharenиe Лисички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Гриби , Вершкове масло , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

У сезон збору грибів зберіть побільше лисичок, ці смачні гриби можна посолити, замаринувати, можна змішати з іншими грибами. А в цьому рецепті я розповім, як приготувати смажені лисички.

Опис приготування:

Щоб добре очистити свіжі лисички, їх можна промити під сильним струменем води або потримати в киплячій воді протягом декількох секунд, або промити в ємності з борошном і водою і злити.

Ці грибочки готуються дуже бситро.

  • Лісіцкі Svezhin - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Zharenиe Лисички - фото крок 1
Свіжі лисички переберіть, почистіть і промийте під струменем проточної води.
Zharenиe Лисички - фото крок 2
Наріжте гриби однаковими скибочками.
Zharenиe Лисички - фото крок 3
На сковороді розтопіть вершкове масло, покладіть нарізані лисички і обсмажуйте, перемішуючи, на середньому вогні 15 хвилин.
Zharenиe Лисички - фото крок 4
Приправте сіллю, чорним перцем і готуйте лисички ще 10-15 хвилин.
Zharenиe Лисички - фото крок 5
Смажені лисички готові. Смачного!

Схожі рецепти