Рецепт Зелений салат з печінкою тріски фото

Зелений салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Пропоную приготувати експрес-салат, коли мало часу, але необхідно ситно перекусити. У ньому ви знайдете корисні продукти, які додадуть сили для подальшої роботи.

Зелений салат з печінкою тріски самодостатній. Його можна подати перед бульйоном або як самостійну страву для перекусу.

  • Квасоля зелена - 130-140 грам
  • Печінка тріски - 100 грам (у маслі, натуральна)
  • Селера - 30 грам(chereshkovиy)
  • Гірчиця дижонская - 1, 75 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
зелений салат з печінкою тріски - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Відкрийте банку з печінкою тріски. Масло не виливайте, воно стане в нагоді.
зелений салат з печінкою тріски - фото крок 2
У салатник наріжте тонкими пластинками селера і додайте зелену квасолю.
По бажанню, попередньо, ви можете її ошпарити окропом.
зелений салат з печінкою тріски - фото крок 3
Печінка тріски наріжте довільно.
Змішайте пару столових ложок олії від печінки з гірчицею.
Все змішайте в салатник.
зелений салат з печінкою тріски - фото крок 4
Залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин, щоб продукти просочилися. І подавайте до столу.
зелений салат з печінкою тріски - фото крок 5
Салат готовий. Він добре поєднується з житнім хлібом. Смачного!

Схожі рецепти