Зелений салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати експрес-салат, коли мало часу, але необхідно ситно перекусити. У ньому ви знайдете корисні продукти, які додадуть сили для подальшої роботи.
Зелений салат з печінкою тріски самодостатній. Його можна подати перед бульйоном або як самостійну страву для перекусу.
- Квасоля зелена - 130-140 грам
- Печінка тріски - 100 грам (у маслі, натуральна)
- Селера - 30 грам(chereshkovиy)
- Гірчиця дижонская - 1, 75 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Відкрийте банку з печінкою тріски. Масло не виливайте, воно стане в нагоді.
Відкрийте банку з печінкою тріски. Масло не виливайте, воно стане в нагоді.
У салатник наріжте тонкими пластинками селера і додайте зелену квасолю.
По бажанню, попередньо, ви можете її ошпарити окропом.
По бажанню, попередньо, ви можете її ошпарити окропом.
Печінка тріски наріжте довільно.
Змішайте пару столових ложок олії від печінки з гірчицею.
Все змішайте в салатник.
Змішайте пару столових ложок олії від печінки з гірчицею.
Все змішайте в салатник.
Залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин, щоб продукти просочилися. І подавайте до столу.
Салат готовий. Він добре поєднується з житнім хлібом. Смачного!