Завиванці з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт булочок завиванців з корицею - до вашої уваги. Втім, крім кориці можна додавати родзинки, горішки, мак… Виходить дуже смачно і багато!
Сьогодні я розповім вам, як піч завиванці з корицею. Вони виходять дивно смачними і ніжними, а готуються при цьому неймовірно просто. І інгредієнти використовуються тільки дуже популярні, тому ніяких складнощів з приготуванням немає. Рекомендую!
- Сухі дріжджі - 5 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Цукор - 180 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 45 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Мелена кориця - 3 чайних ложки
- Ізюм - 100 грам (по бажанню)
Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, дріжджі, сіль, цукор.
Масло плавлення, додаємо молоко і яйця. Суміш повинна бути теплою або кімнатної температури.
Змішуємо обидві суміші і замішуємо тісто. Тісто має вийти, м'яким і еластичним. Прибираємо тісто у велику миску, накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце на 60 хвилин. Коли воно підійде удвох, його необхідно злегка прішлёпать і дати ще раз підійти.
Коли воно знову підійде, розгортаємо його шириною 0, 5-1 см. Змащуємо розтопленим маслом, посипаємо цукром, корицею і родзинками.
Після цього звертаємо в щільний рулет і нарізаємо шматочки по 2 см завтовшки. Деко встеляли папером для випічки і викладаємо на нього наші булочки з урахуванням того, що вони повинні підійти.
В розігріту до 180 З духовку відправляємо булочки хвилин на 30. Випікаємо до золотистого кольору! Після того як вони спечуть, ви можете посипати їх цукровою пудрою. Смачного! ))