Рецепт Завиванці м'ясні фото

Завиванці м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

А ви знаєте, що таке м'ясні завиванці? ! Якщо ні, то ми виправимо цю помилку, адже зараз я розповім вам про них - ця страва, безсумнівно, гідно вашої уваги!

Якщо ви любите цікаві ідеї і як раз вирішили приготувати що-небудь смачненьке до найближчого свята, тоді я розповім вам, як зробити завиванці м'ясні. Ця страва являє собою маленькі рулетики, які ми приготуємо з м'яса, а всередину покладемо смачну начинку. Виходить дуже красиво і апетитно, ну а якщо ви дозволите свою фантазію, то можете додати в цей простий рецепт м'ясних завиванців щось новеньке і приготувати начинку на свій смак. Загалом, експериментуйте, адже це приголомшливе блюдо зіпсувати неможливо!

  • М'ясо біточное - 1, 2 кілограма
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сир твердий - 70 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
завиванці м'ясні - фото крок 1
Для початку ми нарізаємо наше м'ясо на порційні шматки шириною трохи менше сантиметра. Потім гарненько їх відбиваємо, щоб вони стали досить тонкими, обтирає їх сіллю і чорним меленим перцем.
завиванці м'ясні - фото крок 2
Для начинки ми обсмажуємо на невеликій кількості олії дрібно нарізані гриби і цибулю. Коли гриби з цибулею охолонуть, змішуємо їх з тертим на крупній тертці сиром, солимо і перчимо до смаку.
завиванці м'ясні - фото крок 3
Беремо один шматочок відбитого м'яса і викладаємо на його край трохи начинки, скручуємо в рулетик. Те ж саме повторюємо з іншими шматочками м'яса.
завиванці м'ясні - фото крок 4
У сковороду наливаємо рослинне масло і обсмажуємо на ньому завиванці до рум'яної скоринки. Складаємо в посуд з товстими стінками і накриваємо кришкою, залишаємо на кілька хвилин. Ось тепер завиванці готові і ми можемо подавати їх до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти