Завиванці м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, що таке м'ясні завиванці? ! Якщо ні, то ми виправимо цю помилку, адже зараз я розповім вам про них - ця страва, безсумнівно, гідно вашої уваги!
Якщо ви любите цікаві ідеї і як раз вирішили приготувати що-небудь смачненьке до найближчого свята, тоді я розповім вам, як зробити завиванці м'ясні. Ця страва являє собою маленькі рулетики, які ми приготуємо з м'яса, а всередину покладемо смачну начинку. Виходить дуже красиво і апетитно, ну а якщо ви дозволите свою фантазію, то можете додати в цей простий рецепт м'ясних завиванців щось новеньке і приготувати начинку на свій смак. Загалом, експериментуйте, адже це приголомшливе блюдо зіпсувати неможливо!
- М'ясо біточное - 1, 2 кілограма
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир твердий - 70 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми нарізаємо наше м'ясо на порційні шматки шириною трохи менше сантиметра. Потім гарненько їх відбиваємо, щоб вони стали досить тонкими, обтирає їх сіллю і чорним меленим перцем.
Для начинки ми обсмажуємо на невеликій кількості олії дрібно нарізані гриби і цибулю. Коли гриби з цибулею охолонуть, змішуємо їх з тертим на крупній тертці сиром, солимо і перчимо до смаку.
Беремо один шматочок відбитого м'яса і викладаємо на його край трохи начинки, скручуємо в рулетик. Те ж саме повторюємо з іншими шматочками м'яса.
У сковороду наливаємо рослинне масло і обсмажуємо на ньому завиванці до рум'яної скоринки. Складаємо в посуд з товстими стінками і накриваємо кришкою, залишаємо на кілька хвилин. Ось тепер завиванці готові і ми можемо подавати їх до столу. Приємного всім апетиту!