Заварне тісто для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Порекомендували спробувати заварне тісто для пельменів. Повинен зізнатися, тісто виходить на все 100% вдалим, як то кажуть, з ним приємно мати справу. М'яке і еластичне.
Так як же приготувати заварне тісто для пельменів в домашніх умовах? Дуже просто! Всього кілька інгредієнтів і трішечки вільного часу - і тісто готове! Не бійтеся додавати в тісто окріп, воно не склеїться, а після замішування вийде м'яким і еластичним. Удачі в приготуванні!
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки
- Окріп - 1 Склянка
Яйце збивається з сіллю, потім додається рослинне масло і 3 склянки борошна. Все перемішуємо, вливаємо склянку окропу. Перемішуємо тісто ложкою, а потім замішуємо руками. При необхідності можна додати більше борошна.
З такого заварного тіста виходять чудові вареники.
Пельмені також ліпляться чудово!