Заварне тісто без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Заварне тісто без яєць готується легко і швидко. Вареники з картоплею чи капустою з таким тестом чудово підійдуть для вашого меню під час посту. А готується воно максимально просто, Дивіться самі.
Прочитавши цей рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати заварне тісто без яєць для вареників і пельменів всього за 5 хвилин. Заварне тісто без яєць - еластичне, не рветься і не липне до рук. Так давайте ж спробуємо його зробити!
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 1 Склянка
Просійте борошно, зробіть в центрі невелике заглиблення, куди потім додайте сіль і масло.
Тонкою цівкою туди ж додайте окріп. Борошно у всіх різна, тому додавайте воду поступово. Спочатку 2/3 склянки, при необхідності додайте решту. І замісіть еластичне тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою, дайте йому трохи "відпочити" .
Заварне тісто без яєць готове. Ви можете його використовувати для ліплення пельменів або вареників. Готуйте з задоволенням!