Рецепт Засолка сала в банку фото

Засолка сала в банку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Універсальна закуска, яка підійде і до перших, і до других страв. Покроковий рецепт з фотографіями підкаже вам, як приготувати засолювання сала в банку. Все дуже просто, не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Приємною особливістю цього продукту є те, що його неможливо пересолити, тому як сало не візьме більше солі, ніж потрібно. Таким чином ви не зіпсуєте блюдо. Подавати таку закуску можна з іншими стравами або окремо, з маринованими або свіжими овочами, зеленню, цибулею і часником. Виходить дуже смачно!

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 150 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Часник - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
засолка сала в банку - фото крок 1
1. Готуємо всі продукти, які необхідні для приготування страви. Сало ретельно промиваємо, шкребти шкіру, нарізаємо сало великими шматками. Воду переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння, після чого прибираємо з вогню і охолоджуємо.
засолка сала в банку - фото крок 2
2. Часник очищаємо, пропускаємо його через прес.
засолка сала в банку - фото крок 3
3. В банку переливаем воду, насипаємо сіль і мелений перець, а також роздавлені зубчики часнику, все перемішуємо.
засолка сала в банку - фото крок 4
4. Розміщуємо шматочки сала в банку, залишаємо їх при кімнатній температурі на дві доби. Після чого ставимо банку в холодильник на 3 діб. За закінчення часу дістаємо шматочки, трохи підсушують їх і загортаємо в фольгу. Зберігаємо сало в холодильнику.

Схожі рецепти