Рецепт Засолка оселедця фото

Засолка оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Солоне , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Солоний оселедець - багатьма улюблений продукт. На жаль, в магазині рідко доводиться купити по-справжньому свіжу і смачну оселедець. Вихід один: готувати самостійно!

Опис приготування:

Пропоную вам на замітку рецепт, як засолити оселедець. Дуже простий і ефективний рецепт, який забезпечить вас смачною оселедцем до обіду. Часу засолювання займає мало, а результат вас порадує. Рибка виходить соковита і ароматна. А якщо ви додасте ще суміш спецій до риби, то отримаєте оселедець пряного посолу.

  • Оселедець - 2 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чорний перець - 5 штук
  • Гвоздика - 3 штуки
1
Рибу помийте і видаліть зябра.
2
Налийте в каструлю воду і додайте всі спеції. Доведіть до кипіння і остудіть.
3
Складіть рибу в каструлю. Залийте охолодженим розсолом і поставте в холодильник на 3-4 дня.
4
Випатрайте рибу і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти