Рецепт Засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ фото

Засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт засолювання оселедця по-ВИЛКІВСЬКИЙ. Ніжна селедочка сприяє поліпшенню роботи всієї системи організму людини.

Опис приготування:

Місцевий рецепт курортного села Вилкове, що розташоване на березі Чорного моря. Надзвичайно смачна дунайський оселедець. Мінімум обробки і максимум корисних речовин і приємного смаку.

  • Сушений кріп - 1/3 чайних ложки
  • Дунайская сельдь - 2 кілограма
  • Базилік - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Перець - 1/2 чайних ложки
засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ - фото крок 1
1. В першу чергу необхідно почистити оселедець, для цього (коли оселедець вже більше доби як виловлена) в холодній воді її на годину замочуємо. Луска потім легко зчищається. Зябра і нутрощі видаляємо.
засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ - фото крок 2
2. Трохи покращимо сільський рецепт. Для цього додамо спецій. Сумішшю перців, сушених трав і меленим коріандром натираємо очищену оселедець.
засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ - фото крок 3
3. Тепер сіллю треба натерти оселедець, морською сіллю найкраще, якщо є, то великої. Добре натираємо оселедець зовні, і посипаємо всередині черевця. Рибку добре пом'яти руками.
засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ - фото крок 4
4. Далі в поліетиленовий харчової пакет загортаємо по одній-дві рибки оселедця, і на верхній полиці холодильника тримаємо добу. Потім ще доби на троє прибираємо в морозилку.
засолка оселедця По-ВИЛКІВСЬКИЙ - фото крок 5
5. Оселедець буде готова через три доби. Рибу можна залишити в морозилці і коли діставати, можна відразу її нарізати. Оселедець відтає і стає схожою на строганину. Якщо ви рибу дістанете з морозилки, то буде смачний, пряної просол.

Схожі рецепти