Запіканка з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.
Пропоную приготувати запіканку з нутом. Це ситне вегетаріанське блюдо, в якому поєднують два види рослинного білка. Виходить дуже смачно, але без зайвого почуття тяжкості.
Опис приготування:
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати запіканку з нутом. Цвітну капусту можна замінити брокколі. Замість рису підійде киноа або булгур. Запіканку можна приготувати на обід або вечерю.
- Мал - 100 грам
- Гайка - 180-200 грам (консервований або варений)
- Кольорова капуста - 200-250 грам
- Каррі порошок - 1/2 чайних ложки
- Часник порошковий - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сир - 50 грам
- Шпинат - 1/4 пучка
Підготуйте всі інгредієнти.
Відваріть рис до готовності.
Цвітну капусту розділите на суцвіття. Змішайте капусту і нут з каррі і оливковою олією. Приправити сіллю і poperčite, приправте часником.
Змастіть форму для випічки маслом. Викладіть на дно форми рис. Зверху покладіть нут з цвітною капустою.
Посипте рубаним шпинатом і тертим сиром. Запікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
Запіканка з нутом готова, смачного!