Запіканка з макаронів з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Спробуйте приготувати запіканку з макаронів з яйцем в домашніх умовах за цим рецептом - і в вашому кулінарному арсеналі з'явиться новий всіма улюблений десерт.
Опис приготування:
Викладаю дуже простий рецепт запіканки з макаронів з яйцем. Блюдо запікається в духовці. Попередньо треба відварити макарони і приготувати яєчну суміш.
- Макарони - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 5 грам
Варимо макарони в підсоленій воді. Викладаємо в миску.
В іншій мисці готуємо яєчну суміш. Заливаємо молоко, розбиваємо в миску яйця, сиплемо цукор і сіль.
Деко змащуємо вершковим маслом. Перший шар - макарони. Зверху заливаємо яєчну суміш.
Посипаємо все панірувальними сухарями.
Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.