Запіканка з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Соковита куряча грудка з соусом і гарніром - прекрасний вечеря або обід. Рекомендую простий рецепт приготування запіканки з курячої грудки.
Для приготування запіканки з курячої грудки нам знадобиться один болгарський перець, головка невелика часнику (або можна за смаком пару зубчиків покласти) і вершки (я вибираю жирненькие). Також раджу використовувати спеції, наприклад, прованські трави. Або просто суміш для курки. Цього разу готувала в мультиварці. Але точно так само можна готувати і в духовці при 180 градусах.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 5 Ст. Ложок
- Часник - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
Куряче м'ясо ріжемо кубиками, перемішуємо зі спеціями і відставляємо в мисці на час. Яйце розбиваємо в вершки.
Перець і моркву ріжемо соломкою. Лук кубиками.
Овочі обсмажуємо, поки вони не стануть м'якими і не підзолотившись.
Змішуємо курку з яйцем і вершками. Викладаємо зверху до овочів.
Трьом сир, змішуємо із зеленню за смаком. Посипаємо зверху запіканку.
Ставимо режим "випічка" на годину приблизно і чекаємо сигналу.
Готову запіканку з курячої грудки можна і гарячої, і холодної подавати. Смачного!
Готову запіканку з курячої грудки можна і гарячої, і холодної подавати. Смачного!