Рецепт Запіканка з картоплею і рибою фото

Запіканка з картоплею і рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Тілапія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Особисто у мене запіканка з картоплею і рибою в домашніх умовах завжди виходить дуже соковитою, тому і займає високе місце в рейтингу улюблених страв. Спробуйте, просто, економно і смачно!

Опис приготування:

Взагалі, приготувавши тільки один раз за цим рецептом, ви зрозумієте, що це дуже просто і багато часу не забирає. І якщо навіть мої знайомі, які не дуже-то люблять рибу, наминали дане блюдо за дві щоки, вам точно варто це спробувати!

Отже, як приготувати запіканку з картоплею і рибою:

1. Картоплю миємо і чистимо. Нарізаємо тоненькими кружальцями. Чим тонше - тим краще

2. Рибу, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.

3. Половину картоплі викладаємо на деко з бортиками. Солимо і перчимо.

4. Тепер викладаємо всю рибу в один шар, і її теж солимо і перчимо.

5. Тепер викладаємо зверху залишився картопля, солимо і перчимо.

6. В окремому посуді змішуємо майонез, яйце, і тертий на крупній тертці сир. Заливаємо цією сумішшю картоплю, і - в духовку на 30 хвилин.

Готово! як вид, нічого складного в рецепті приготування запіканки з картоплею і рибою дійсно немає, так що не відкладайте! Рибу можна брати будь-яку, і подавати таку запіканку хоч на домашній обід, хоч на святковий стіл.


  • Картопля - 500 грам
  • Файл тілапія - 500 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Взагалі, приготувавши тільки один раз за цим рецептом, ви зрозумієте, що це дуже просто і багато часу не забирає. І якщо навіть мої знайомі, які не дуже-то люблять рибу, наминали дане блюдо за дві щоки, вам точно варто це спробувати!

Отже, як приготувати запіканку з картоплею і рибою:

1. Картоплю миємо і чистимо. Нарізаємо тоненькими кружальцями. Чим тонше - тим краще

2. Рибу, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.

3. Половину картоплі викладаємо на деко з бортиками. Солимо і перчимо.

4. Тепер викладаємо всю рибу в один шар, і її теж солимо і перчимо.

5. Тепер викладаємо зверху залишився картопля, солимо і перчимо.

6. В окремому посуді змішуємо майонез, яйце, і тертий на крупній тертці сир. Заливаємо цією сумішшю картоплю, і - в духовку на 30 хвилин.

Готово! як вид, нічого складного в рецепті приготування запіканки з картоплею і рибою дійсно немає, так що не відкладайте! Рибу можна брати будь-яку, і подавати таку запіканку хоч на домашній обід, хоч на святковий стіл.

Схожі рецепти