Запіканка з картоплею і рибою
(покроковий рецепт з фото)
Особисто у мене запіканка з картоплею і рибою в домашніх умовах завжди виходить дуже соковитою, тому і займає високе місце в рейтингу улюблених страв. Спробуйте, просто, економно і смачно!
Взагалі, приготувавши тільки один раз за цим рецептом, ви зрозумієте, що це дуже просто і багато часу не забирає. І якщо навіть мої знайомі, які не дуже-то люблять рибу, наминали дане блюдо за дві щоки, вам точно варто це спробувати!
Отже, як приготувати запіканку з картоплею і рибою:
1. Картоплю миємо і чистимо. Нарізаємо тоненькими кружальцями. Чим тонше - тим краще
2. Рибу, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
3. Половину картоплі викладаємо на деко з бортиками. Солимо і перчимо.
4. Тепер викладаємо всю рибу в один шар, і її теж солимо і перчимо.
5. Тепер викладаємо зверху залишився картопля, солимо і перчимо.
6. В окремому посуді змішуємо майонез, яйце, і тертий на крупній тертці сир. Заливаємо цією сумішшю картоплю, і - в духовку на 30 хвилин.
Готово! як вид, нічого складного в рецепті приготування запіканки з картоплею і рибою дійсно немає, так що не відкладайте! Рибу можна брати будь-яку, і подавати таку запіканку хоч на домашній обід, хоч на святковий стіл.
- Картопля - 500 грам
- Файл тілапія - 500 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Отже, як приготувати запіканку з картоплею і рибою:
1. Картоплю миємо і чистимо. Нарізаємо тоненькими кружальцями. Чим тонше - тим краще
2. Рибу, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
3. Половину картоплі викладаємо на деко з бортиками. Солимо і перчимо.
4. Тепер викладаємо всю рибу в один шар, і її теж солимо і перчимо.
5. Тепер викладаємо зверху залишився картопля, солимо і перчимо.
6. В окремому посуді змішуємо майонез, яйце, і тертий на крупній тертці сир. Заливаємо цією сумішшю картоплю, і - в духовку на 30 хвилин.
Готово! як вид, нічого складного в рецепті приготування запіканки з картоплею і рибою дійсно немає, так що не відкладайте! Рибу можна брати будь-яку, і подавати таку запіканку хоч на домашній обід, хоч на святковий стіл.