Рецепт Пиріг з рибою і картоплею фото

Пиріг з рибою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожному з нас бабусі куховарили пироги з різними начинками. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг з рибою і картоплею швидко і без праці. І необов'язково бути бабусею, щоб готувати пиріг…

Опис приготування:

Такий пиріг вийде навіть у самій недосвідченої господині. Він відмінно послужить вам і замість вечері, такому пирога абсолютно всі будуть раді. Якщо не поважаєте консерви, то можете взяти філе морської риби і обсмажити з цибулею, сіллю і перцем, можливо вийде ще смачніше. Тісто можете використовувати будь-який як дріжджове, так и бездрожевое. Смачного!

  • Тісто листкове - 250 грам
  • Рибні консерви в маслі - 250 грам (сайра або сардінелла)
  • Картопля - 6 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Молоко - 1/3 склянки
пиріг з рибою і картоплею - фото крок 1
Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Злийте воду, додайте тепле молоко, подрібнену цибулю і розімніть в пюре.
пиріг з рибою і картоплею - фото крок 2
Тісто розморозити і розкачати, викладіть на змащене маслом деко.
пиріг з рибою і картоплею - фото крок 3
Консерви розімніть вилкою.
пиріг з рибою і картоплею - фото крок 4
На тісто викладіть шар пюре, потім рибу, зверху пласт тесту. Краї защипите і зробіть кілька проколів зверху по всій площі тесту.
пиріг з рибою і картоплею - фото крок 5
Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте пиріг 30 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти