Пиріг з рибою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кожному з нас бабусі куховарили пироги з різними начинками. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг з рибою і картоплею швидко і без праці. І необов'язково бути бабусею, щоб готувати пиріг…
Такий пиріг вийде навіть у самій недосвідченої господині. Він відмінно послужить вам і замість вечері, такому пирога абсолютно всі будуть раді. Якщо не поважаєте консерви, то можете взяти філе морської риби і обсмажити з цибулею, сіллю і перцем, можливо вийде ще смачніше. Тісто можете використовувати будь-який як дріжджове, так и бездрожевое. Смачного!
- Тісто листкове - 250 грам
- Рибні консерви в маслі - 250 грам (сайра або сардінелла)
- Картопля - 6 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
- Молоко - 1/3 склянки

Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Злийте воду, додайте тепле молоко, подрібнену цибулю і розімніть в пюре.

Тісто розморозити і розкачати, викладіть на змащене маслом деко.

Консерви розімніть вилкою.

На тісто викладіть шар пюре, потім рибу, зверху пласт тесту. Краї защипите і зробіть кілька проколів зверху по всій площі тесту.

Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте пиріг 30 хвилин до золотистого кольору. Смачного!