Рецепт Запечене яблуко з медом і корицею фото

Запечене яблуко з медом і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Солодке, Десерти

Не знаю, що придумати на десерт? У будь-який час року цей варіант буде актуальним. Я покажу, як приготувати запечене яблуко з медом і корицею, яке припаде до смаку і дорослим, і діткам.

Запечені фрукти - це не тільки смачна, але і корисна ідея для десерту, згодні? У поєднанні з медом, ароматної корицею і жменею горішків виходить неймовірно апетитно! Крім того, ви завжди можете доповнити яблучко Гранола, наприклад, і подати його на сніданок. Процес простий і зрозумілий, так що рецепт точно не буде зайвим в кулінарній скарбничці.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Мед - 1-2 чайних ложок (на кожне яблуко)
  • Обкладинка - За смаком
  • Горіхи - За смаком (по бажанню)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
запечене яблуко з медом і корицею - фото крок 1
1. Яблука вимийте, акуратно виріжте серцевину. Викладіть їх у жароміцних форму, змащену за допомогою пензлика рослинним маслом або застелену пергаментом. Присипте корицею.
запечене яблуко з медом і корицею - фото крок 2
2. У центр додайте мед за смаком і при бажанні трохи горішків.
запечене яблуко з медом і корицею - фото крок 3
3. Накрийте форму фольгою і запікайте яблука в розігрітій до 190 градусів духовці 1-1.5 години до м'якості.

Схожі рецепти