Запечене яблуко з медом і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що придумати на десерт? У будь-який час року цей варіант буде актуальним. Я покажу, як приготувати запечене яблуко з медом і корицею, яке припаде до смаку і дорослим, і діткам.
Запечені фрукти - це не тільки смачна, але і корисна ідея для десерту, згодні? У поєднанні з медом, ароматної корицею і жменею горішків виходить неймовірно апетитно! Крім того, ви завжди можете доповнити яблучко Гранола, наприклад, і подати його на сніданок. Процес простий і зрозумілий, так що рецепт точно не буде зайвим в кулінарній скарбничці.
- Яблуко - 4 штуки
- Мед - 1-2 чайних ложок (на кожне яблуко)
- Обкладинка - За смаком
- Горіхи - За смаком (по бажанню)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Яблука вимийте, акуратно виріжте серцевину. Викладіть їх у жароміцних форму, змащену за допомогою пензлика рослинним маслом або застелену пергаментом. Присипте корицею.
2. У центр додайте мед за смаком і при бажанні трохи горішків.
3. Накрийте форму фольгою і запікайте яблука в розігрітій до 190 градусів духовці 1-1.5 години до м'якості.