Рецепт Запечене яблуко в листковому тісті фото

Запечене яблуко в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечене яблуко в листковому тісті - це дуже красива і оригінальна випічка, якій під силу стати цвяхом вечора. А вже як діти обожнюють подібну випічку - треба бачити!

Опис приготування:

Коментарі, я гадаю, надлишковий - досить поглянути на фотографію Запечене яблуко в листковому тісті - це дуже оригінальна і красива штука. Варто поставити таку на стіл - і можна не сумніватися, що ви зарекомендуєте майстерним кулінаром. Запечене яблуко в листковому тісті - саме те для прикраси святкового столу. Над приготуванням доведеться потрудитися, проте воно того варто!

  • Яблуко - 1 штука
  • Ізюм - 1 Ст. Ложка
  • Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
  • Karamelyka - 2 штуки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Листкове тісто (лист) - 1 штука
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 1
Для наочності, подивіться на все інгредієнти, використовувані в даному рецепті. Ось, з чого ми будемо готувати наше запечене яблучко.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 2
Яйце збиваємо з однією столовою ложкою води.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 3
Обробляємо яблуко - капелюшок зрізаємо (але не викидаємо), серцевину акуратно вирізаємо.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 4
Знімаємо шкірку.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 5
Корицю змішуємо з цукром, і цією сумішшю гарненько обсипаємо наше яблуко.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 6
В серцевину яблука вставляємо карамельку. З листкового тіста вирізаємо смужки, якими акуратненько обертаємо яблуко.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 7
Тепер чиста творчість - з листкового тіста необхідно вирізати листочки. Керуйтеся фото для наочності. Тут все залежить від ваших художніх здібностей
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 8
Змащуємо яблуко збитим яйцем. Акуратно загортаємо яблуко в фольгу - і ставимо в духовку. Випікаємо 15 хвилин в фользі (при 200 градусах), після чого фольгу знімаємо і випікаємо далі - до рум'яності тесту.
запечене яблуко в листковому тісті - фото крок 9
Готово!

Схожі рецепти