Запечена стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля містить безліч корисних елементів, тому необхідно включати її в свій раціон якомога частіше. Ось рецепт запеченої стручкової квасолі - вивчайте!
Стручкову квасолю готують по-різному, іноді смажать, варять або їдять сирою. Я спробувала її запекти і мені дуже сподобався цей варіант! запікаючи овочі, ми зберігаємо більшість їх вітамінів. Стручкова квасоля включає в себе такі корисні елементи, як клітковина, мінерали, вітаміни С, А, Е, групу вітамінів В. Тому не залишайтеся байдужими до стручкової квасолі, а експериментуйте, знаходите нові рецепти стручкової квасолі для себе! І обов'язково спробуйте рецепт запеченої стручкової квасолі
- Зелена стручкова квасоля - 500 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком (бажано морська.)
- Мелений чорний перець - За смаком
- Лимонна цедра - За смаком (для сервіровки.)
Приготуйте стручкову квасолю. Помийте її і просушіть на рушник.
Ображати хвостики стручкової квасолі з обох сторін. Полийте їх оливковою олією, приправити сіллю, поперчіть, викладіть у форму для випікання. Випікайте 10 хвилин в розігрітій на 200 градусів духовці. Через 10 хвилин дістаньте стручкову квасолю і перемішайте. Покладіть назад в духовку і запікайте ще 10-12 хвилин, поки стручкова квасоля не покриється золотистою скоринкою.
Запечена стручкова квасоля подається з лимонною цедрою. Але ви так само можете трохи полити її лимонним соком.